2011-07-18 EuroPark Online Booking & MobilParkering

Post date: Oct 9, 2015 2:36:22 AM

Det vil pr. 14. juli 2011 være muligt at bestille parkering til Cirkus- og Plazagrunden via EuroParks Online Booking. Fra http://europark.dk kan du bestille, betale og udskrive din P-tilladelse med det samme, uden at skulle vente på posten. På Online Booking er der 2 muligheder for parkering.

Korttidsparkering åbner op for parkering fra 1 døgn til og med 29 døgn, uden yderligere binding end den periode, man har betalt for. Der er ingen opsigelsesperiode eller depositum af nogen art. P-tilladelsen gælder alene til det køretøj, som man registrerer på nettet ved købet.

Langtidsparkering er booking fra 30 dage og frem. Tidligere indebar en langtidsparkering eller som vi kalder det, oprettelse af en parkeringsaftale, kontakt med vores kundeserviceafdeling. Det betød, med et par postgang, optil en uges leveringstid på P-tilladelsen. Nu kan du begynde din parkering fra dag til dag. P-tilladelsen du skriver ud, gælder kun til det oplyste registreringsnr. og det udløber efter 14 dage. Du vil inden da have modtaget en permanent P-tilladelse, som ikke længere er tilknyttet registreringsnummeret. Det betyder nu, at du har mulighed for at benytte P-tilladelsen i et andet køretøj. Samtidig vil du automatisk modtage en ny P-tilladelse hvert kvartal, og tilmelder du dig PBS, vil du samtidig spare ekspeditionsgebyret. Se mere på http://europark.dk.

Udover Online Booking tilbyder EuroPark også timebetaling via mobilen. MobilParkering vil være tilgængelig på Cirkus- og Plazagrunden fra den 14. juli 2011. Du skal tilmelde dig på MobilParkerings hjemmeside for at benytte tjenesten. Læs mere og tilmeld dig på Mobil Parkering.

Priser på parkering ved Cirkusgrunden / Plazagrunden

    • Timepris (MobilParkering): 10,00 kr.

    • Døgnpris (Online Booking): 40,00 kr.

    • Månedspris: 750,00 kr.

Se flere priser på http://europark.dk.

Har du spørgsmål til er du selvfølgelig velkommen til at kontakte EuroParks kundeserviceafdeling. på telefon 70 231 331 (3) eller mail ks@europark.dk.

Med venlig hilsen EuroPark A/S

Kundeservice