2014-10-06 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:55:52 AM

Dagsorden

    1. Opfølgning fra tidl.:

        • Cykeloprydning.

        • Oliering af træværk (opgange).

        • Femårsgennemgang.

    2. Ventilation.

    3. Forslag fra medlemmer.

        • Sikring af altan (HH 42, 7. tv.)

    4. Næste møde: Tid og sted.

    5. Eventuelt.

Tilstede

Henrik Petersen, Peter Mikkelsen, Hans Christian Birkegaard, Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Michael Bo Hansen og Arne Raaschou.

Referat

    1. Opfølgning fra tidligere:

        • Henning har oplyst Allan om at der bliver sat opslag om cykeloprydning op i denne uge

        • Vi har fra en malermester modtaget tilbud om maling af opgang 40 indendørs og oliering af vinduespartierne i forbindelse med de 3 opgange i uge 43. Samlet pris godt 48 kkr. Hertil skal beregnes ca. 10 kkr. for leje af lift i 3 dage.

        • Der har d. 11. september været afholdt møde mellem EF-I (Allan og Michael), EF-II, Henning og Skanska om listen med punkter fra femårsgennemgangen. Mødet var positivt og Skanska accepterede bl.a. at etablere 2 udluftningshuller i varmekælderen samt at kontrollere alle vestvendte altaner for fejl ved afvandingen. Vi har endnu ikke modtaget det lovede mødereferat fra Skanska. Ang. ventilatorer: se pkt. 2.

    2. Ventilation:

      1. Vi venter på pris fra VVS-ingeniør Michael Holmqvist på udskiftning af ventilatorerne. Vi mangler at få afklaret hvordan udgiften skal fordeles mellem os og Skanska. Specielt udsugning fra badeværelser og emhætter skal ordnes snarest, men vi venter med at tage beslutning til, om vi skal iværksætte udskiftningen til næste møde, hvor vi forhåbentlig har fået mere afklaring på de nævnte punkter.

    1. Forslag fra medlemmer.

      1. Skanska vil ikke betale erstatning for vandskaden fra altanen på 7. Forsikringsselskabet vil sende en taksator ud for at vurdere skaden. Efter nogen diskussion blev vi enige om at indhente pris på etablering af et ekstra overløbsrør (udspyer) i hver side af altanen (der er pt. 1 i den ene side og 2 i den anden).

    1. Næste møde:

      1. Næste møde bliver mandag d. 3. november kl. 17 hos Allan i nr. 42, 3.tv.

    1. Eventuelt.

      1. Intet