2019-08-28 Bestyrelsesmøde

Post date: Sep 9, 2019 8:41:38 AM

Dagsorden

    1. Referent.

    2. Konstituering.

    3. Nye/gamle punkter:

        1. Regnskab pr. 31. juli 1019.

        2. Skift fra Danske Bank til Arbejdernes Landsbank.

        3. Affaldscontainere.

        4. Forsikringer.

        5. Relation mellem Båd- og Brolaug og G/F I-IV.

        6. Terrænbelysning.

        7. Finansieringsmuligheder for renovering af flisebelægning langs vandarealer.

        8. Grøn Vækst, fornyelse af kontrakt vedr. terræn.

        9. Grøn Vækst, fornyelse af kontrakt vedr. vintertjeneste.

        10. Vedligeholdelse af foreningens 2 kajakker.

        11. Hjertestarter.

        12. Parkering foran pullerter.

        13. Vinduespolering af opgangsvinduer.

        14. Skiltning ved promenade.

    4. Eventuelt.

    5. Næste møde.

Til stede

Karen Gerholt, HH I; Mads Bording, Heimstaden HH III og IV; Allan Odgaard, HH I; John Lindskog, HH II; Jens Rise Rasmussen, HH II,

Referat

    1. Referent

      1. Jens refererer.

    2. Konstituering

      1. Karen er valgt formand på generalforsamlingen. John blev valgt som næstformand.

    3. Nye/gamle punkter:

        1. Regnskab pr. 31. juli 1019

          1. Regnskabet blev gennemgået, forbruget følger nogenlunde budgettet. Bestyrelsen ønsker bedre opfølgning i administratorens regnskab. Allan snakker med administratoren.

        2. Skift fra Danske Bank til Arbejdernes Landsbank som vedtaget på OGF den 27. maj 2019

          1. Karen, Allan, John og Jens underskrev formularerne der giver administratoren fuldmagt til at arbejde med Arbejdernes Landsbank på foreningens vegne. Karen bærer dem videre.

        3. Affaldscontainere, dialog med Skanska/Allan

          1. Det seneste, der er sket, er at Skanska (på vegne af ejeren) har kontaktet formændene for ejerforeningerne. Jens vil svare tilbage, at kommunikationen om dette emne foregår med Allan.

        4. Forsikringer, nytegning

          1. Erhvervsforsikring, Bygningsforsikring. Vores bygningsforsikring er ophørt. Der foreligger et tilbud på en ny forsikring, der dækker alle foreningens forsikringsbehov inkl. brand af molerne og bestyrelsesansvar, men bortset fra Netbank forsikring. Allan prøver at få denne dækning til samme pris (12717 kr. pr. år). Tilbuddet accepteres, hvis det lykkes. Ellers godkendes nyt tilbud via e-mail. Nuværende Erhvervsforsikring opsiges, vi forsøger at få refunderet præmie.

        5. Relation mellem Båd- og Brolaug og G/F I-IV

          1. Bådlauget betaler i øjeblik 26.000 kr. om året til grundejerforeningen. Allan slog fast at denne betaling fortsætter på ubestemt tid. Det kunne overvejes om det skal reguleres i fremtiden.

        6. Terrænbelysning

          1. På grund af stigende elforbrug, har Karen været i dialog med elinstallatør Jacob Ploug. Det er p.t. ikke muligt at indsætte lyskilder med væsentligt lavere forbrug. Jacob Ploug har fremsendt et tilbud på et Astro-ur, som kan styre tænd- og slukfunktionen samt manuel mulighed for justering, så der vil være tændt i kortere perioder. Tilbuddet accepteres.

        7. Finansieringsmuligheder for renovering af flisebelægning langs vandarealer

          1. Bestyrelsen mener at det er nødvendigt at få genoprettet flisebelægningen langs vandet, men der er ikke midler til det i grundejerforeningen. Karen indhenter tilbud på arbejdet. Så er det op til de enkelte ejerforeninger at sikre finansieringen i forbindelse med generalforsamlingerne foråret 2020.

        8. Grøn Vækst, fornyelse af kontrakt vedr. terræn

          1. Tilbuddet dækker det samme som vi har i dag, vi accepterer det. Birketræerne blev diskuteret, der var enighed om at der ikke plantes nye birketræer, uden at det besluttes konkret af bestyrelsen.

        9. Grøn Vækst, fornyelse af kontrakt vedr. vintertjeneste - skal vi skifte kategori?

          1. Det blev besluttet at der skal indhentes tilbud på snerydning og saltning som vi har nu ”ved risiko for frost” og den mindre ”sikre” kategori. Arealet, der skal ryddes og saltes er fra fortov til alle indgangsdøre, i alt 12 stk. Der ryddes et spor langs hele havnefronten, sporet ryddes i to gange maskinens bredde ca. 2 meter.

        10. Vedligeholdelse af foreningens 2 kajakker

          1. En bruger af kajakkerne har spurgt om foreningen vil vedligeholde kajakkerne. Bestyrelsen mener at kajakkerne er i fin stand og den håber at brugerne vedligeholder kajakkerne.

        11. Hjertestarter, videresendt fra E/F I

          1. EF I vil formentlig montere en hjertestarter på deres bygning. EF II vil diskutere spørgsmålet på et kommende bestyrelsesmøde.

        12. Parkering foran pullerter – brandvej

          1. Der var enighed om at det ikke er acceptabelt at parkere foran pullerterne i længere tid. Af- og pålæsning og korte ophold er acceptabelt. Men hverken medlemmerne eller bestyrelsen har magtmidler til gøre noget ved det. Et bestyrelsesmedlem har tidligere givet et praj til kommunen ( https://givetpraj.kk.dk ) . Det medførte en parkeringsbøde, det kunne alle gøre.

        13. Vinduespolering af opgangsvinduer

          1. Det er på høje tid, så Karen beder Wilner om at sætte det i værk. I fremtiden skal der laves en plan for vinduespolering. Et bud kunne være tre gange hen over sommeren og en enkelt gang lige før vinteren.

          2. Efter mødet er der aftalt vinduespolering i uge 38.

        14. Skiltning ved promenade

          1. Nogle beboere føler sig stadig generede af støj og affald fra personer på broen. Det blev besluttet at bestyrelsesmedlemmerne vil undersøge muligheder for yderligere skiltning eler anden markering, så det er helt klart for brugerne af broen, hvad der er acceptabelt og hvad der ikke er.

    4. Eventuelt

      1. Karen spurgte Mads hvad Heimstaden har gjort for at bekæmpe skægkræ. Mads vil vende tilbage om dette.

    5. Næste møde

      1. Der blev ikke fastsat et mødetidspunkt, Det næste møde afholdes efter behov.