2017-09-12 Bestyrelsesmøde

Post date: Sep 15, 2017 4:13:02 PM

Dagsorden:

1. Orientering fra formanden

2. Beslutninger i skriftlig procedure siden seneste bestyrelsesmøde

3. Igangsættelse af vedligeholdelsesarbejder

4. Eventuelt

Til stede var:

Jens Kruse Mikkel­sen (formand), Marie Domange Jordö, John Lindskog, Trine Morten­sen, Per Rasmus­sen og Anette Helwig Hansen (suppleant).

Referat:

Ad 1: Orientering fra formanden

Jens Kruse Mikkelsen orienterede om følgende:

- Brunata har igen i år lavet manuel aflæsning af vand- og varmemålere. John Svensson har lovet at undersøge hos Brunata, hvorfor fjernaflæsningen ikke funge­rer. Brunata har tidligere oplyst, at det skyldes, at EF-I har fået andre målere og et andet aflæsningsfirma (Techem), hvorefter Brunata ikke kunne bruge ”boksen” i kælderen.

- Der har bl.a. i Facebook-gruppen været en drøftelse af praksis mht. muligheden for at få åbnet pullerterne ved fraflytning mv. Spørgsmålet skal formentlig drøftes på et kommende møde i GF I-IV. Der var enighed om, at det fortsat bør være muligt (med to dages varsel) at få åbent ved til- og fraflytning, men at der ikke bør være adgang til åbning af pullert i andre tilfælde, f.eks. ved levering af hårde hvidevare eller møbler.

Ad 2: Beslutninger i skriftlig procedure siden seneste bestyrelsesmøde

Siden seneste bestyrelsesmøde den 23. maj 2017 har bestyrelsen i skriftlig procedure navnlig godkendt følgende:

- Ny viceværtsaftale med Peter Wilner (Wilner ApS) til ikrafttræden 1. oktober 2017

- Skift af bankforbindelse til Nordea, da Danske Bank ville forlange negative renter af indlån med virkning fra den 1. september 2017.

Ad 3: Igangsættelse af vedligeholdelsesarbejder

Projekter på tegnebrættet er (1) udbedring af skumringsrelæ på trappelyset, så det ikke er tændt i dagtimerne, samt overgang til LED-pærer, (2) oliering mv. af udvendige træpaneler på hoved­dørene og vinduerne i trappeopgangene, og (3) maling mv. af trappeopgangene (inkl. udbedring af skader).

Der forelå ikke-revideret regnskabsrapport for år til dato med resultatopgørelse og balance.

Der var enighed om, at trappelyset (navnlig skumringsrelæet) har første prioritet, henset til den forventede besparelse på driftsbudgettet, og at udvendig oliering har anden prioritet, da det bør gennemføres inden vinter.

John Svensson har indhentet tilbud på trappelyset fra Gert Ploug El-Service ApS. Der var enighed om at acceptere tilbuddet på LED-pærer monteret i de eksisterende lamper (LED-BOARD 20W 3000K 1032LM RA80) til 157.612,50 kr. John Svensson sørger for igangsættelse af projektet (og koordinering med den relevante vicevært).

Der forelå tilbud på oliering mv. af udvendige træpaneler på hoveddørene og vinduerne i trappeopgangene fra Johansson A/S (ekskl. stillads). Per Rasmussen har indhentet kontroltilbud fra Sommerlund ApS på 90.000 kr. inkl. moms (og inkl. stillads). Per Rasmussen blev bemyndiget til at acceptere sidstnævnte tilbud, idet han dog forinden tjekker om Johansson er billigere (inkl. stillads). Per Rasmussen sørger for igangsættelse af projektet (og koordinering med den relevante vicevært).

Projektet med maling mv. af trappeopgangene udskydes til næste år.

Ad 5: Eventuelt

Der var intet til drøftelse under dette punkt.