2011-10-11 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:53:04 AM

Dagsorden

    1. Status Administrea

    2. Status ejendomsdrift/Henning

    3. Status kloaksag

    4. Information fra Grundejerforeningen

    5. Budget

    6. Eventuelt

Tilstede

Søren Ebdrup, Peter Knuthsen, Rie Bircherod Kristensen, Martin Teilmann Melchior, Jens Kruse Mikkelsen, Morten Nørby, Morten Stald, John Lindskog (suppl.).

Referat

    1. Status Administrea

      1. Efter en indkøringsperiode, fungerer det nu fint med Administrea.

    2. Status bygningsdrift/Henning

      1. Henning har haft store problemer med elevatorerne, dels med fejl ved skinnerne i nr. 36, dels med udfald i TDC-nødlinjen. Henning har også ført nøje kontrol med elevatorfirmaets regninger. Ved årets udgang vurderes det, om vi – ligesom E/F I – skal overgå til en egentlig servicekontrakt med elevatorfirmaet. I den forbindelse kan vi inddrage erfaringerne i E/F I.

      2. Der har været VVS-mand ude at se på varmeanlægget. Der manglede vand i anlægget, og det er påfyldt dags dato.

      3. Morten Stald oplyste, at der kom vand ned i hans lejlighed (34, 5.th.) i forbindelse med skybruddet den 2. juli 2011, og der endnu ikke er nogen afklaring på, hvilket forsikringsselskab, der skal betale for skaderne. Vandet kom formentlig tagterassen tilhørende lejligheden 36, 6.th., hvor det efterfølgende blev konstateret, at det ikke var installeret den rist over afløbet, som andre tagterasser har fået installeret. Søren oplyste, at bygningsforsikringen ikke dækker indsivende vand, medmindre der er tale om en stormskade, som medfører utæthed. Morten vil tage kontakt til Henning, så han kan gribe fat i Helle fra Skanska og rejse problemet.

      4. Der er problemer med dørtelefonen i nr. 36. Jens kontakter Henning for at få fejlen udbedret.

    3. Status kloaksag

      1. Skanska har installeret de højvandslukker, der manglede. Allan Odgaard og Henning har gennemgået installationen sammen med kloakmester Freitag, som har godkendt det udførte arbejde. G/F I-IV skal stå for den løbende service.

      2. I forhold til sagen med Ejendomsvirke/Skanska har Ejendomsvirke bedt om et møde vedrørende E/F's transport af mangelskravet mod Skanska til Ejendomsvirke. Søren vil skrive til Skanska og bede om refusion af E/F's udgifter i forbindelse med oversvømmelsen.

      3. Varmeaflæsningen i september blev ikke gennemført, uden at der forinden var givet besked herom. Søren griber fat i Allan og Henning og hører, om der kan gennemføres fjernaflæsning af målerne i stedet for aflæsning i de enkelte lejligheder, eller om der skal gennemføres en ny aflæsning

    4. Information fra Grundejerforeningen

      1. Jens orienterede om det seneste bestyrelsesmøde i G/F I-IV.

      2. Bestyrelsen bekræftede, at E/F II's repræsentanter i grundejerforeningen er Morten og Jens med Søren som suppleant.

      3. John rejste spørgsmål om, hvorvidt grundejerforeningen har en forsikring, der dækker fællesarealerne, herunder bolværket. Det vil blive taget op på næste møde i grundejerforeningen.

    5. Budget

      1. Søren gennemgik budgetopfølgningen for årets første 3. kvartaler. Det ser positivt ud. Der var budgetteret med et helårsoverskud på 35.000 kr. Indtil videre er der et overskud på 135.000 kr.

    6. Eventuelt

      1. Der var intet til behandling under dette punkt.