2010-08-09 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:51:46 AM

Dagsorden

    1. Orientering fra formanden.

    2. 1 års gennemgang.

    3. Askebægre til terræn.

    4. Gæstelejlighed.

    5. Tegning af serviceaftaler.

    6. Indkøb af havkajakker.

    7. Eventuelt.

Tilstede

Inge Frydensberg, Allan Odgaard.

Referat

    1. Orientering fra formanden

        • Kajakbæringer opsættes torsdag den 12. august 2010.

        • Skraldespande til terræn er bestilt men ikke leveret endnu. Inge tjekker op på forventet leveringsdato.

        • Grundejerforenigen har fået overdraget fortorv og jordstriben. Der er aftalt, at Skanska skal etablere græs, omend der er lidt problemer omkring hvad dette konkret indebærer. Da vi selv ønsker vejtræer har vi aftalt med Skanska, at vi vender tilbage når vi har en plan for hvad vi selv ønsker at gøre med arealet.

        • Skanska har meddelt, at Hareskov Electric vil udbedre problemer med nødstrøm i august.

        • En pumpebrønd er gået i stykker. Vi forsøger at få Skanska til at dække dette.

        • Grundejerforenigen har kontaktet bestyrelsen for E/F Havneholmen (44-86) ang. cykelparkering mellem Blok D og Karré 8, da Sjælsø Gruppen kun har opført cykelparkering til 10 cykler, hvilket er for lidt. Grundejerforenigen afventer stadig svar.

    2. 1 års gennemgang

      1. Allan orienterede om fejler og mangler. Der var ikke yderligere ting fra de øvrige deltagere.

    1. Askebægre til terræn

      1. Bestyrelsen var enige om, at anskaffe askebægret “Smoky” til opstilling i terræn. For 12 stk. bliver den samlede pris 40.500 kr. inkl. moms. Grundejerforenigen har p.t. kapitalproblemer da Datea har betalt regninger for omkring 120.000 kr. som ikke skulle have været betalt af Grundejerforenigen, herudover forventet tilgodehavende hos Skanska (for gennemgang mv. af nødstrømanlæg, pumpebrønd er foreløbigt betalt af E/F Havneholmen I). Askebægre vil først blive bestilt når der er styr på økonomien.

    1. Gæstelejlighed

        • Mht. prisjustering blev der talt om alternative modeller, som fx et årligt gebyr for, at have mulighed for at reservere lejligheden. Foreløbigt blev det kun vedtaget, at sætte hverdagsprisen op til 200 kr. fra november. Dette bl.a. for at have et større overskud til at dække slid og periodisk hovedrengøring, da der allerede har været en del småting (sofapude skal til rens, filt er slået af væg et sted, sæbedispenser knust, ringformet mærke i køkkenbord) — det er for besværligt at skulle tjekke alt igennem efter hver udlejning og tage penge fra depositum for disse ting.

        • Mht. betalingsaftale blev det vedtaget, at Grundejerforenigen laver en aftale med PBS så lejninger fremover kan betales via dankort. For august ville transaktionsudgifter, hvis alle udlejninger havde været opkrævet via dankort, løbe op i 214 kr. inkl. abonnementspris, dvs. næsten 4% af omsætningen.

        • Mht. afbestillingspolitik var der ikke ønske om at ændre den nuværende politik. Der har tidl. været talt om fx at give folk mulighed for at købe afbudsforsikring, men til de nuværende priser giver det ikke mening, at forsikre sig mod afbud.

    2. Tegning af serviceaftaler

      1. Da der kun var deltagere fra Blok D var det ikke muligt at blive enige om fælles serviceaftaler for alle fire blokke. Allan vil dog kigge på serviceaftale for varmeveksler og i den forb. kontakte de andre medlemmer.

    1. Indkøb af havkajakker

      1. Det blev besluttet, at indkøbe to havkajakker. Forslag til ordning er, at interesserede kan betale et årskontingent på fx 600 kr. for at have adgang til kajakkerne. Der opsættes en reservationstavle i kajakrummet hvor man skriver sig på (og kan under normale omstændigheder låne dem fx maks. 3 timer af gangen). Allan vil undersøge hvilken kajaktype der vil være hensigtsmæssig at købe, og arbejder med et budget på ca. 8.000 kr. pr. kajak.

    1. Eventuelt

      1. Der var ikke noget til eventuelt.