2016-07-04 Bestyrelsesmøde

Post date: Jul 15, 2016 10:16:05 AM

Dagsorden

    1. Konstituering af bestyrelsen

    2. Opfølgning/orientering

    3. Havearbejde

    4. Fremtidigt tilsyn med gartner

    5. Elektronisk adgangskontrol

    6. Opretning af fliser i gårdrum

    7. Nye lejere i parkeringskælderen

    8. Forslag fra medlemmerne

    9. Næste møde

    10. Eventuelt

Til stede

Karen Gerholt (EF-I), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II, referent), Allan Odgaard (EF-I, formand), Arne Raaschou (EF-I), John Svensson (EF-II) og Jette Handberg (EF-I, suppleant).

Referat

    1. Konstituering af bestyrelsen

      1. Jens Kruse Mikkelsen valgtes til næstformand.

    2. Opfølgning/orientering

      1. Allan Odgaard orienterede om følgende:

        • Vi er blevet tildelt en tredje flaskecontainer. Foreløbig stilles dog kun to frem ad gangen for at undgå, at viceværten skal skubbe tre halvfyldte containere op ad rampen ved tømning. Det giver samtidig mulighed for at have én i reserve, når to er kørt op på vejen til tømning.

        • Udskiftning af knækkede fliser mod bolværket har ligget stille i flere perioder og er endnu ikke helt færdiggjort ud for gårdrum A – der er på ny rykket for færdiggørelse.

        • Genopretning af fortov/rabat efter DONGs gravearbejde er endnu ikke tilfredsstillende. Entreprenøren, Nordkysten A/S, har lovet udbedring snarest.

    3. Havearbejde

      1. Der er indhentet tilbud fra Grøn Vækst A/S. Allan Odgaard oplyste, at Housing Groups gartner fratræder, og at det derfor ikke er muligt at fortsætte med den nuværende aftale.

      2. Der var enighed om at acceptere det modtagne tilbud fra Grøn Vækst på ca. 175.000 kr./år inkl. moms (ved opstart 1. august 68.750 kr. inkl. moms for resten af året). Hertil kommer en første genoprettende gennemgang (inkl. lugning) efter tidsforbrug til skønsmæssigt ca. 50.000 kr. Accepten omfatter ikke ydelserne vanding og efterplantning.

      3. Der var enighed om at bede Grøn Vækst om at påbegynde arbejdet hurtigst muligt.

    4. Fremtidigt tilsyn med gartner

      1. Karen Gerholt blev udpeget til på bestyrelsens vegne at foretage det daglige tilsyn med Grøn Vækst.

    5. Elektronisk adgangskontrol

      1. Der er indhentet tilbud fra JT Låse og Sikring ApS på elektronisk adgangskontrol med ”brikker” (Salto/Sanistål) til fællesrum i kælderen (inkl. værksted og kajakrum) samt til gæstelejligheden.

      2. Der var enighed om, at det vil være en god idé med en sådan elektronisk adgangskontrol, men af likviditetsmæssige grunde udskydes projektet til 2017. Samtidig skal det overvejes om ordningen, i hvert fald på sigt, kan og skal opskaleres til også at omfatte adgangsdøre til trappeopgangene i kælder og i gadeniveau. Sidstnævnte henhører dog formelt under de enkelte ejerforeninger.

    6. Opretning af fliser i gårdrum

      1. Der er indhentet tilbud fra Grøn Vækst A/S (210.810 kr.). Der var enighed om at udskyde projektet indtil videre.

    7. Nye lejere i parkeringskælderen

      1. Skanska/PFA har udlejet ca. 70 parkeringspladser i kælderen til Pandora A/S. I den forbindelse har Skanska etableret særlig kodeadgang ved indkørsel og snoretræk ved udkørsel. Allan Odgaard og Jens Kruse Mikkelsen forsøger at få et møde med Skanska for at indlede en dialog herom og om beboernes adgang til at få nye parkeringspladser fremover. Efterfølgende vil Jens Kruse Mikkelsen søge oplysning hos brandvæsenet om kravene til flugtveje mv., herunder om muligheden for at aflåse dørene til trappeopgangene.

    8. Forslag fra medlemmerne

      1. Karen Gerholt foreslog, at foreningen iværksatte fejning ved cykelstativerne i kælderen. Navnlig omkring cykelstativerne lige inden for porten er der meget snavset. Der var enighed om foreløbig at give Allan Odgaard besked næste gang Skanska varsler rengøring/fejning af p-kælderen, så han kan bede Housing Group om at flytte genbrugscontainerne, så fejemaskinen i hvert fald kan komme til der.

    9. Næste møde

      1. Næste møde afholdes onsdag den 28. september 2016 kl. 17.30 hos Jens Kruse Mikkelsen (36, 6.tv.).

    10. Eventuelt

      1. Allan Odgaard oplyste, at der er dialog med Fisketorvet om en mulig ordning med gæstedagsbilletter til overnattende gæster (”natbilletter”). Fisketorvet vender tilbage med et oplæg. Fisketorvet har i øvrigt oplyst, at der er mulighed for fast at leje en parkeringsplads hos centeret.

      2. Karen Gerholt gjorde opmærksom på, at der er graffiti på bolværket ud for nr. 24 og på trappen ned til vandet samme sted. Hun blev bemyndiget til at koordinere en rengøring heraf med rengøring hos de øvrige grundejere på Havneholmen, når der alligevel skal foretages graffiti-rengøring af ”den store” grundejerforening.