2015-01-12 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:56:09 AM

Dagsorden

    1. Betaling for containere

    2. Opdatering af opslag

    3. Cykelparkering

    4. Låse på pullerter

    5. Altaner

    6. Ventilation

    7. Eventuelt

    8. Næste møde: Tid og sted.

Tilstede

Inge Frydensberg, Hans Christian Birkegaard, Michael Bo Hansen, Henrik Petersen, Peter Mikkelsen og Arne Raaschou.

Referat

    1. Betaling for containere

      1. Betaling for containere:AR spurgte om vi fortsat skulle have containere hver måned, når vi fremover skal betale 2.150 pr. gang. Det blev vedtaget at fortsætte med at få dem hver måned.

    2. Opdatering af opslag

      1. MBH medbragte opdateret opslag. HP ville sørge for navn og tlf.nr. til vores nye vicevært (da Henning Lambertsen stopper medio januar). Housing Group havde foreslået at aflevere en seddel til de som blokerer trapperummet med private ting. Det blev besluttet at gå videre med det – i første omgang blot som en henstilling. Hvis det ikke hjælper kan vi senere udvide med oplysning om at genstandene vil blive fjernet.

    3. Cykelparkering

      1. Da der stadig er mange flere cykler end cykelstativer blev det diskuteret at få opsat flere, enten på frie P-pladser eller i rummet ved siden af værkstedet. Da Skanska utvivlsomt vil kræve betaling for brug af P-pladser vil AR se på muligheden for at indrette cykelparkering i rummet.

    4. Låse på pullerter

      1. Vores pullerter (pæle, som spærrer for indkørsel i gårdrummene) er blevet skiftet, men der mangler hængelåse. Allan Odgaard har aftalt med Henning Lambertsen at han anskaffer disse med 10 tilhørende nøgler.

    5. Altaner

      1. Udbedring af altaner, hvor regnvand løber ned til underboerne: MBH orienterede om status. Flere altaner er forsøgt udbedret, men reparationerne har ikke haft den ønskede effekt. MBH, PM og IF, som alle har generne følger løbende op på sagen. MBH tager fat i Allan Thomsen der har taget over efter Helle, som tidligere har taget sig af sagen og vil evt. herefter høre hvor mange i ejendommen der stadig har problemer med deres altaner.

    6. Ventilation

      1. PM har talt med Kenneth Reckendorff, som har overtaget sagen, og har aftalt at de kommer på onsdag for at gennemgå ventilatorerne. Der var enighed om at få gang i udbedringen snarest, selvom det kunne resultere i mindre erstatning fra Skanska. Når vi får rapporten efter gennemgangen tager PM fra i Skanska for at foreslå en deling af prisen.PM gjorde samtidig opmærksom på at enhver kan komme op på taget og derfra hoppe ned på tagterrasserne. HP vil tale med den nye vicevært om at få sat låse på.

    7. Eventuelt

      1. Ingen punkter under eventuelt.

    8. Næste møde: Tid og sted.

      1. Næste møde bliver mandag d. 23. marts kl. 17 hos Inge i nr. 42, 2.tv.