2015-08-26 Bestyrelsesmøde

Post date: Nov 30, 2015 5:18:53 PM

Referat af bestyrelsesmøde i EF-I onsdag d. 26. august 2015

Dagsorden:

1. Opfølgning / Orientering:

- Afvanding af altaner.

- Støjgener fra naboejendoms port.

- Ventilation i varmekælderen.

- Opretning af sunkne fliser.

- Cykelstativer ved opg. 38.

- Maling af opg. 38.

- Haveanlæg (opg. 42)

- Opslag i opgange.

2. Servicekontrakt på tagventilatorer.

3. Lydisolering af tagventilatorer.

4. Status for viceværtsfunktionen.

5. Lugtgener fra mobilsug.

6. Personlige ejendele i opgang.

7. Forslag fra medlemmer.

8. Næste møde: Tid og sted.

9. Eventuelt.

Tilstede var:

Henrik Petersen, Allan Odgaard, Peter Mikkelsen, Inge Frydensberg og Arne Raaschou. Fraværende: Michael Bo Hansen og Hans Christian Birkegaard.

1. Opfølgning / Orientering:

- Afvanding af altaner: MBH har en dialog i gang med Skanska, da han stadig har problemer med overboens altan. Vi kender ikke til andre der har nævneværdige problemer og lader derfor MBH følge op på sagen.

- Støjgener fra naboejendoms port: MBH har talt med Jan Melsø fra bestyrelsen hos ”De Hvide” – MBH og HCB kontrollerer at der sker noget i sagen.

- Ventilation i varmekælderen: AO har set på hvordan det er udført og det ser meget tilfredsstillende ud. Kraftig udluftning, ingen kondens i varmekælderen og gennemføringer som er gjort brandsikkerhedsmæssigt korrekt.

- Opretning af sunkne fliser: AO orienterede om at grundejerforeningen sørger for at sunkne fliser bliver rettet op. Både dem ved spunsvæggen og dem inde i terræn der har sat sig lidt. Skanska har accepteret at rette ca. halvdelen af dem ved spunsvæggen.

- Cykelstativer ved opg. 38: Vi aftalte på sidste møde at sætte 5-7 nye cykelstativer op ved indgang 38. Der er blevet bestilt 5 som snart skulle komme på plads.

- Maling af opg. 38: bliver påbegyndt d. 1. september. Vi talte også om oliering af træværk. AO vil indhente tilbud som vi kan bruge til opgangene og som beboerne kan bruge til deres lejligheder. Malerne anbefaler at teak-gelændre på altanerne ikke olieres, idet det ikke har nogen livstidsforlængende effekt men vil medføre at behandling skal gentages med jævne mellemrum.

- Haveanlæg (opg. 42): Jorden i bedene omkring opgangen vil blive udskiftet til forår. Vi har i øvrigt besluttet at skifte gartner til en som samarbejder med Housing Group, da vi ikke synes at dem, vi har brugt på det sidste, gør et ordentligt stykke arbejde.

- Opslag i opgange: AR har modtaget det aktuelle opslag fra MBH og vil få det opdateret. AR er også begyndt på en ny hjemmeside, som har den fordel i forhold til den nuværende at vi kan tildele flere adgang til at rette f.eks. for at tilføje ny mødereferater mv.

2. Servicekontrakt på tagventilatorer:

PM har fulgt op på tilbud på 6.770 ex. moms for servicekontrakt for tagventilatorer hos Wicotec Kirkebjerg/E. Klink. De har øjensynlig udført et godt stykke arbejde, men vi modtager ikke specificerede arbejdsbeskrivelser fra dem (betyder bl.a. at vi ikke har styr på garanti-perioder) og deres administration fungerer utilfredsstillende. AO har bedt Housing Group om at se på alternativer.

PM bemærkning til referatet: Der har været fejl, men administrationen er ikke utilfredsstillende. Opfordrer til snarest at få en servicekontrakt med dem.

3. Lydisolering af tagventilatorer: PM og HP har besøgt Daniel og Helene i nr. 40, 5.th. og har konstateret at den værste støj opstod, når affaldssuget var tilstoppet. 2 andre tagventilatorer kan også høres fra terrassen, men ikke inde fra lejligheden. Vi har fået tilbud på at kapsle dem ind – ca. 15.000 kr. Vi venter med at foretage os yderligere til vi har afklaret skift af servicefirma, jfr. pkt. 2. Antony har udbedt sig indreguleringsrapporter for ventilatorerne, da disse vil lette justering af sugene. Skanska har lovet at sende dem til PM – når de har fundet dem.

PM bemærkning til referatet: Det er ikke korrekt at de 2 andre tagventilatorer ikke kan høres inde fra lejligheden. Opfordring til at finde ud af hvordan vi kan afhjælpe det.

4. Status for viceværtsfunktionen:

De gør et godt stykke arbejde – også mere end vi har kontrakt om. Ca. halvdelen af de tilkald de har modtaget har været på arbejde, som beboeren selv skulle stå for (stoppet vask, skift af lyskilde mv.). Vi vil foreslå dem at sådanne udkald skal koste 250 kr.

Det blev bemærket, at Housing Group ikke altid melder tilbage efter en fejlmelding. Bestyrelsen ønsker bedre orientering, hvilket AO nævner for dem.

5. Lugtgener fra mobilsug:

Det lugter ofte af husholdningsaffald i opgang 42. Det kan være på grund af utætte lemme eller fordi suget er for svagt når vinden er i bestemte retninger. AO beder Housing Group skrue lidt op for suget.

6. Personlige ejendele i opgang:

Der er for ofte affald som venter på at blive taget ned i kælderen, barnevogne, klapvogne og værktøj på reposen. Vi må præcisere at det er imod husreglerne og brandvedtægten.

7. Forslag fra medlemmer: Ingen.

8. Næste møde: Tid og sted:

Afholdes d. 6. januar kl. 17 hos PM i nr. 42, 6.tv. Følgende møde afholdes ultimo marts og bliver sidste inden generalforsamlingen, som skal afholdes inden udgangen af april.

9. Eventuelt: Intet at referere

Arne Raaschou, 30. november 2015