2010-09-02 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:51:59 AM

Dagsorden

    1. Godkendelse af dagsorden

    2. Eventuelt skift af administrator og ejendomsservice

    3. Vedligeholdelse af afløb fra terasser

    4. Bom/port til p-kælder

    5. Orientering fra formanden for grundejerforeningen

    6. Ejerforeningens repræsentant i grundejerforeningen

    7. Eventuelt

    8. Næste bestyrelsesmøde

Tilstede

Søren Ebdrup, Peter Knuthsen, Jens Kruse Mikkelsen, Morten Stald og Rie Bircherod Kristensen. Som gæst deltog Allan Odgaard, der er formand for Grundejerforeningen Havneholmen I-IV.

Fraværende: Amancio Reino.

Referat

    1. Godkendelse af dagsorden

      1. Dagsordenen blev godkendt.

    2. Eventuelt skift af administrator og ejendomsservice

      1. Søren redegjorde for motivationen bag overvejelserne om skift til Administrea som ny administrator i stedet for Datea, hvilket den øvrige bestyrelse bakkede op omkring.

      2. Søren redegjorde tilsvarende for motivationen bag overvejelserne om at skifte fra Ejendomsvirke til en aftale med H.H. Entreprise ApS ved Henning Lambertsen, der i øjeblikket udfører ejendomsservice for nabobyggeriet (Sjælsø).

      3. Ejerforeningen Havneholmen I (Blok D) har tilsvarende overvejelser.

      4. Det blev aftalt, at Søren indhenter tilbud fra Administrea og H.H. Entreprise ApS, og bestyrelsen bemyndigede Søren til at indgå aftalerne, hvis de omfatter samme opgaver som i dag udføres af Datea og Ejendomsvirke og ikke bliver dyrere end de nuværende aftaler.

    3. Vedligeholdelse af afløb fra terasser

      1. Søren erindrede om, at det efter vedtægterne er ejeren af den enkelte lejlighed, der har ansvaret for oprensning af afløb under trægulvet på terasserne. Der har igen i sommer været problemer med et tilstoppet afløb i ejendommen.

    4. Bom/port til p-kælder

      1. Der har på ny været problemer med åbentstående port til p-kælderen.

      2. Allan har talt med Skanska, der har oplyst, at skaderne skyldes påkørsel af sensorerne i gummilisterne på portdørene. Skanska overvejer i øjeblikket at udskifte motoren til porten, så den åbner med dobbelt hastighed, hvorefter risikoen for påkørsel fra utålmodige bilister (eller cyklister) skulle mindskes. For yderligere at øge driftstabiliten overvejer Skanska desuden at fjerne de to bomme henholdsvis oven for rampen og inden for porten, men fjernelse af bom oven for rampen skal afklares med Sjælsø.

    5. Orientering fra formanden for grundejerforeningen

      1. Allan orienterede om arbejdet i Grundejerforeningen Havneholmen I-IV, der omfatter alle fire gule blokke, og som har ansvaret for fællesområder og fællesinstallationer:

        • Parkering i terræn – Det er forbudt at parkere i terræn på ejendommenes grunde for ”alt med nummerplader”, dvs. også for knallerter og motorcykler. Parkeringsforbuddet håndhæves af Danparkering.

        • Havkajakker – Det er besluttet at indkøbe to havkajakker, som beboerne kan benytte. Det vil være gratis at benytte kajakkerne i år (bortset fra nøgledepositum til kajakrummet), mens det er tanken til næste år at opkræve et årsgebyr fra de beboere, der ønsker at kunne benytte kajakkerne. Der vil blive etableret reservationstavle i kajakrummet.

        • Nødstrømsanlæg – Fejlen ved el-installationen i vores blok (og Essex' to blokke) er nu ved at være rettet, hvorefter det relæ, der slukker for trappelyset i blok D i dagtimerne, også vil virke for de tre øvrige blokke.

        • Affald i kælderen – Der er indkøb tre gittercontainere, som ejendomsinspektøren kan benytte til at samle restaffaldet i og transportere det op i terræn til den affaldscontainer, vi har hver måned. På et senere tidspunkt påtænkes det at samle alle affaldscontainere (både til de eksisterende containere til papir, pap og glas samt de nye gittercontainere til restaffald) i en del af kajakrummet, der så skal deles op.

        • Gæstelejligheden – Der er noget større slid på gæstelejligheden end forventet. Prisen på hverdage er derfor sat op fra 150 kr. til 200 kr., mens prisen fredag og lørdag nat uændret er 300 kr.

    6. Ejerforeningens repræsentant i grundejerforeningen

      1. Der findes to grundejerforeninger: Den ”lille” (Havnholmen I-IV), som omfatter vores fire gule blokke, og den ”store” som omfatter hele Havneholmen, dvs. også de hvide blokke (Sjælsø) og erhvervsbygerriet (Aller, Skanska (Atrium og Tower kontorbygningerne) samt Fisketorvet).

      2. På sidste møde blev Morten udpeget til ejerforeningens repræsentant i den ”lille” grundejerforenings bestyrelse. Ved en fejl blev Søren ikke også udpeget, hvilket bestyrelsen nu gjorde.

      3. Jens pegede på, at alle bestyrelsesmedlemmer i ejerforeningerne I-IV – og ikke kun bestyrelsesmedlemmerne i grundejerforeningen – efter vedtægterne skal indkaldes til generalforsamlingen i den ”lille” grundejerforening. Allan vil være opmærksom herpå fremover.

      4. Bestyrelsen udpegede endvidere Morten til bestyrelsens repræsentant på generalforsamlingen i den ”store” grundejerforening.

    7. Eventuelt

      1. Allan fremviste beboerrummet i kælderen for bestyrelsen. Der vil blive indrettet værksted i en del af rummet, mens anvendelsen af den resterende del af rummet er uafklaret. Der har blandt andet været forslag fremme om at indrette fitnessrum. Rie og Jens rejste spørgsmål om, hvorvidt tilstrækkelig mange beboere vil benytte et sådant fitnessrum til at investeringen i redskaber og maskiner kan forsvares.

    8. Næste bestyrelsesmøde

      1. Næste bestyrelsesmøde afholdes onsdag den 24. november 2010 kl. 17.00 hos Rie Bircherod Kristensen, Havneholmen 36, 5.tv.