2009-09-03 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:51:20 AM

Dagsorden

    1. Godkendelse af sidste mødes referat.

    2. Orientering fra formanden.

    3. Valg af repræsentant til GF.

    4. Orientering om gennemført overdragelse af ejendommen.

    5. Standard procedurer for manglende betaling af fællesudgifter til EF.

    6. Varmeregnskab / revisor.

    7. Velkomstbrev til nye beboere.

    8. Husorden.

    9. Eventuelt.

Tilstede

Allan Odgaard, Claus Rasmussen, Søren Ebdrup, Martin Randrup, Werner Eriksson, Poul Neergaard og Steffen Philip Holm (referent).

Referat

I følgende omtales Ejerforeningen Blok D som EF. Grundejerforeningen for alle blokkene omtales som GF.

    1. Godkendelse af sidste mødes referat

      1. Godkendt.

    2. Orientering fra formanden

      1. a) Overdragelse uge 38: Ved overdragelse indstiller EF, at GF entrerere med en rådgivende tekniker og en byggesagkyndig.Efter overdragelse overtages vedligeholdelsen af de grønne områder. Det blev drøftet, hvorvidt Ejendomsvirke skal fortsætte eller om der eventuelt skal indhentes flere alternative tilbud. Søren foreslog ISS. GF opfordres til at indhente tilbud, selve vurderingen skal ske i GF her i samråd med Essex.

      2. b) Vinduespolering: Ejendomsvirke har afgivet tilbud til GF svarende kr. 11.000,- ex moms 4 gange årligt i EF. Essex indhenter pt et alternativt tilbud

      3. c) Fibernet: Dong har installeret fibernet i ejendommen. Der mangler en teknikboks, som forudsættes, før systemet fungerer. Med Fibernet bliver telefoni, internet, TV og TV ”on demand” tilgengængelig. Hastigheden er 100 mbt. Etableringomkostninger er kr. 1500,- pr. lejlighed, samt en bindingperiode på yderligere 6 måneder af kr. 99,- pr. måned. Etableringen er inkl. 2 pds stik i lejligheden.

      4. Allan opstiller regneeksempler op, der anskuliggør omkostningerne for de månedlige ydelser/tjenester.EF indstiller, at projektet gennemføres i GF regi. Der skal være tilslutning fra 80% af lejlighederne i GF, før Dong vil gennemføre projektet.

      5. d) Bådelaug: Allan har forespurgt Skanska, hvorfor provenu ved salg af brugsret tilfalder Skanska. Svar afventer fortsat. EF skal have klarlagt det juridiske grundlag for:

        • Hvad sælger Skanska?

        • Er retten til at sælge dette deres?

      6. EF mener umiddelbart, at brugsretten til bådspladserne overdrages med den øvrige overtagelse af udenomsarealer. Det skal undersøges om overdragelse har været en del af det oprindelige projekt? Såfremt Skanska svarer, et retten til at sælge brugsretten tilfalder Skanska, vil EF søge juridisk bistand til at give replik herpå.

      7. Til varetagelse af bådspladser er der enighed om, at et bådelaug skal etableres. Bådelaug er organisatirisk placeret under GF.

      8. e) Renovation: Nuværende ordning er ikke lovlig. (Den manglende godkendelse er juridisk funderet hos containerfirmaet)

      9. Københavnsk Kommune har en container, de kan placere i p-kælderen. Med hensyn til pap og papircontainere skal de nuværende skiftes ud med en pænere model fra Vestforbrændingen. Disse vil skulle fastmonteres i terræn. Det vurderes, at der skal bruges 5 stk. til at dække hele GFs behov. Placeringen af disse sker i samråd med en miljøkonsulent fra Københavns Kommune.

    3. Valg af repræsentant til GF

      1. EF repræsenteres af Allan (formand) og Søren.

    4. Orientering om gennemført overdragelse af ejendommen

      1. Bygningen er nu overdraget til EF.

    5. Standard procedurer for manglende betaling af fællesudgifter til EF

        • 1. Rykker udsendes efter 10 dage

        • 2. Rykker og inkassovarsel udsendes efter 20 dage

        • Restance sendes til inkasso efter 30 dage.

    6. Varmeregnskab / revisor

      1. Som revisor for varmeregnsskab vælges RSMplus.

      2. Allan har mandat til at udvælge et firma, der kan forestå aflæsning og indrapportering af varmeregnskab. Valget står mellem Ista eller Brunata.

    7. Velkomstbrev til nye beboere

      1. Det udarbejdes hurtigst muligt. I brevet bydes velkommen og der orienteres om foreningens hjemmeside, husorden samt andre praktiske oplysninger. Allan forestår udarbejdelsen.

    8. Husorden

      1. Steffen udarbejder et udkast til en husorden med baggrung i husordenen hos Metropolitan.

    9. Eventuelt

      1. a) Oliebehandling af træværk: Skanska har lovet at give en oliebehandling til træværk i EF det første år. Dette er problematisk i forhold til Stadsarkitekten, da dette løfte ikke er afgivet til hele GF. Der er fra Københavns Kommune et krav om helhedindtryk i GF. Det kan få betydning for garantien på vinduerne. Skanska hævder, at vinduerne er vedligeholdelsesfrie , hvilket underleverandører efeter sigende vil dokumentere.

      2. b) Videovervågning: EF foreslår, videoovervåning af hele området med særlig fokus på nedkørslen til P-kælderen.

      3. c) Opgangslys: En elektriker rekvireres til at flytte pierføler. Tændingstiden i opgangene skal justeres. Antal lamper, der er tændt ved neddæmpet belysning reudceres.

      4. d) Sammenlægning af ejerforeninger: Søren foreslog, at sammenlægge EF sammen med Ejerforeningen i blok C. Søren undersøger, hvad der kræves juridisk for en sådan sammelægning.

      5. e) Parkeringsforbud på hele Havneholmen: EF bakker op om brug af Dan-parkering. Disse benyttes også af naboejendommen; Sjælsø. Gæsteparkering henvises til Fisketorvetsparkering.