2013-08-29 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:54:35 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Valg af næstformand

    3. Statusorientering mv.

    4. Dykkerundersøgelse

    5. Økonomi

    6. Beboerlokalet

    7. Forslag fra medlemmer

    8. Næste møde

    9. Eventuelt

Tilstede

Inge Frydensberg (EF-I), Jette Handberg (EF-I), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II, referent), Allan Odgaard (EF-I, formand), Arne Raaschou (EF-I, suppleant) og John Svensson (EF-II, suppleant).

Referat

    1. Valg af referent

      1. Jens blev valgt som referent.

    2. Valg af næstformand

      1. Jens blev valgt som næstformand.

    3. Statusorientering mv.

      1. Allan har gentagne gange forgæves rykket smeden for levering af de nye cykelstativer til gårdrummet mellem blok D og blok C. Han rykker igen.

      2. Forsøgsordningen med at fremleje Skanskas bådpladser er gået godt. Der er nu i alt 17 betalende både, hvoraf 7 tilhører beboere i GF I-IV, 6 tilhører beboerne i Sjælsøs ”hvide byggeri”, mens de sidste 4 tilhører andre fra Vesterbro-området mv. Vi har betalt 38.000 kr. til Skanska og selv haft en indtægt på 66.000 kr. John og Allan tager kontakt til Skanska for at få en drøftelse om den fremtidige ordning.

    4. Dykkerundersøgelse

      1. Der er kommet tilbud på den 5-års-dykkerundersøgelsen fra Orbicon og JL-Dyk. Umiddelbart er det sidste tilbud klart det mest fordelagtige. Inden tilbuddet accepteres, indhenter Allan en beskrivelse af, hvilken ydelse vi får fra pengene, og det sikres, at undersøgelsen lever op til de krav, som By & Havn stiller. Hvis alt er i orden, iværksætter Allan undersøgelsen.

    5. Økonomi

      1. Der er indtil videre et pænt overskud i forhold til budgettet. Dels bliver dykkerundersøgelsen billigere end budgetteret, jf. pkt. 4, dels er der ikke indregnet et overskud på udlejningen af bådpladser, jf. pkt. 3.

    6. Beboerlokalet

      1. Der var ikke forslag til yderligere anvendelse af beboerlokalet i kælderen ud over de eksisterende aktiviteter.

    7. Forslag fra medlemmer

      1. Der var enighed om, at delekajakkerne fra næste sæson kan benyttes vederlagsfrit af beboere med nøgle til kajakrummet. Det forudsættes, at de pågældende ikke videreudlåner dem til andre, men selv er med, når de bruges.

      2. Allan fik bemyndigelse til afholde udgifter op til 10.000 kr. forskellige mindre forbedringstiltag i kajakrummet, herunder opsætning af ophæng til veste/sprayskirts og montering af smæklås.

      3. Beplantningen og dens vedligeholdelse er i god gænge. I lyset af den gode udvikling i økonomien, jf. pkt. 4, fik Jette bemyndigelse til at iværksætte anden etape af genplantningen i bedene til efteråret, og at få skiftet knækkede fliser.

    8. Næste møde

      1. Der indkaldes til næste møde, når der er behov for det.

    9. Eventuelt

      1. I anledning af en henvendelse fra en beboer drøftedes forskellige muligheder bedre tyverisikring af kælderen. Dette er i første række Skanskas ansvar som ejer af portanlægget og af de fire ejerlejligheder som tilsammen udgør parkeringskælderen. Dørene fra kælderen til opgangene kan ikke aflåses, da de er lovpligtige flugtveje fra kælderen.

      2. Der var i øvrigt enighed om, at man ikke fra grundejerforeningens side umiddelbart kunne pege på konkrete tiltag, som effektivt vil kunne hindre de cykeltyverier og indbrud i biler, som med mellemrum begås i parkeringskælderen – formentlig i vidt omfang af professionelle, udenlandske tyveribander.