2015-03-23 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:56:25 AM

Dagsorden

    1. Opfølgning fra tidligere:

        • Frekvens for rensning af varmtvandsbeholder.

        • Cykelparkering.

        • Ventilation.

        • Udspyer for HH 42, 7.

    2. Årsregnskab.

    3. Budget:

        • Energimærke.

        • Honorar for vand- og varmeregnskab.

        • Servicekontrakt for ventilation.

        • Skift af vandmålere.

        • Maling af opgang 38 til juli?

    4. Ny Vicevært: Evaluering.

    5. Forslag fra medlemmer.

    6. Næste møde: Tid og sted.

    7. Eventuelt.

Tilstede

Inge Frydensberg, Hans Christian Birkegaard, Henrik Petersen, Peter Mikkelsen og Arne Raaschou samt via mobil Allan Odgaard. Fraværende: Michael Bo Hansen.

Referat

    1. Opfølgning fra tidligere:

      1. Frekvens for rensning af varmtvandsbeholder:

      2. Da vi kontaktede VVS-firmaet for at få renset i marts foreslog de at vente til sommer. Vi følger deres råd og beder om en status når det bliver udført.

      3. Cykelparkering:

      4. Vi diskuterede muligheder for at få cykler væk fra cykelstativerne ved opgang 38, da der er så mange at der bliver stillet cykler foran stativerne, som derved spærres. Stativerne er stort set fyldt op både foroven og forneden.

      5. I resten af kælderen er der også placeret mange cykler udenfor stativerne. Peter har talt 24 ledige stativer i hele kælderen.

      6. En mulighed er at indrette cykelstativer i 2 etager i beboerrummet ved siden af værkstedet. Her kan etableres plads til 60 cykler + ladcykler mv. for ca. 100.000 kr.

      7. En anden mulighed er at afgive en del af kajakrummet til parkering af ladcykler mfl. som ikke behøver stativ.

      8. Endelig bør vi sætte opslag op om at man 1) hvis man er høj nok til det bør bruge de øverste pladser samt 2) kan bruge cykelparkerings-rummet på den anden side af kajakrummet. AR forfatter et forslag.

      9. Emnet tages videre til diskussion i grundejerforeningen.

      10. Ventilation:

      11. Ventilatorerne på taget er nu i orden. Skanska har betalt 46.000 kr. til udskiftningen og vi har fået et tilbud fra Klink på årligt eftersyn til 6.700 kr. ex. moms. Vi får det underskrevet på generalforsamlingen med virkning fra august.

      12. Vi beder viceværten se på om der skal skrues lidt ned for ventilatorer som giver støjgener samt om der kan skrues op for udsugningen fra emhætterne.

      13. Udspyer for HH 42, 7.:

      14. I stedet for at sætte en ny udspyer op vil vi bede viceværten rense eller bese afløbene på de 3 tagterrasser 2 gange om året.

    2. Årsregnskab.

      1. Forskel mellem El-udgiften for 2014 og 2013 skyldes forskellige aflæsningstidspunkter samt at der er nogen inkonsekvens mht. om udgifter pålægges ejerforeningerne eller grundejerforening. I øvrigt ingen kommentarer.

    3. Budget:

      1. Energimærke:

      2. Der skal udarbejdes en fornyet energimærke-rapport. Udgiften kan betales af ejerforeningen og derefter lægges på beboernes varmeregninger fordelt over 10 år.

      3. Honorar for vand- og varmeregnskab:

      4. Må også lægges på varmeregningerne.

      5. Servicekontrakt for ventilation:

      6. Service nævnt under pkt. 1 er med i budgettet

      7. Skift af vandmålere:

      8. De 2 vandmålere i hver lejlighed har vist sig at være af dårlig kvalitet, så de skal udskiftes. Der er bedt om tilbud fra 2 leverandører (Brunata og en som viceværten anbefalede). Udgiften kan som de 2 førnævnte lægges på varmeregningerne afdraget over 10 år som de bør kunne holde.

      9. Vi vedtog at udgifter til både energimærkning, honorar for vand- og varmeregnskab samt skift af vandmålere lægges ud af ejerforeningen og herefter dækkes af beboernes varmeregninger afdraget over 10 år.

      10. Maling af opgang 38 til juli:

      11. Det blev diskuteret om det er nødvendigt at male hver 8. måned (dvs. alle 3 opgange i løbet af 2 år), da udgiften er steget voldsomt fra ca. 4.000 til ca. 20.000 pr. opgang. Vi vedtog at fortsætte i samme frekvens men bede viceværten sørge for at der kun bliver malet / repareret hvor det er nødvendigt.

    4. Ny Vicevært: Evaluering.

      1. Der var udbredt tilfredshed med vores nye vicevært. Der bliver svaret på henvendelser i løbet af et par timer og efter en kort indkøringsperiode er der fint styr på tømning af containere. Der ser generelt mere ryddeligt ud end tidligere.

    5. Forslag fra medlemmer.

      1. Allan foreslog at vi føjer til vedtægterne, at vicevært/bestyrelse i tilfælde af vandskade fra en lejlighed hvor det ikke er muligt at få fat i beboeren eller vedkommendes kontaktperson (jvf. liste), har lov til at tiltvinge sig adgang til lejligheden via låsesmed, hvis det antages, at følgeskader kan minimeres. Det blev diskuteret om vi havde lovhjemmel til det uden accept fra alle beboere. Allan kontakter Datea for at få klarhed om reglerne.

    6. Næste møde: Tid og sted.

      1. Generalforsamlingen afholdes d. 27. april kl. 18 hos Inge og Poul i 42, 2.tv.

      2. Her aftales konstituerende møde og næste bestyrelsesmøde.

    7. Eventuelt.

      1. Vi har et hængeparti med at få omdelt orientering om hundeluftning evt. med vedlagt hundelufte-pose (Inge og Allan). Skal også være på engelsk.

      2. Vi talte om at få mere samarbejde med ”de hvide”.

      3. Henrik har oplevet røggener i opgangen og fundet et cigaretskod i nedfaldsskakten. Han vil sætte en orientering op på elevatoren.

      4. Det opslag som Michael har sat op er dækket halvt af viceværtens orientering. De 2 skal flettes sammen til et (Michael).