2011-11-29 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:53:09 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent.

    2. Varmeregnskab.

    3. Afskærmning af tagventilatorer.

    4. Fast dato for cykeloprydning.

    5. Juletræ.

    6. Dato for/bestilling af container til juletræer.

    7. Fastelavn.

    8. Godkendelse af læsejl.

    9. Forslag fra medlemmer.

    10. Næste møde: Tid og sted.

    11. Eventuelt.

Tilstede

Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Jette Hanberg, Lasse Siggaard, Ole Jørgensen og Steffen Holm.

Referat

    1. Valg af referent.

      1. Lasse Siggaard / Allan Odgaard.

    2. Varmeregnskab.

        • Det vedtages, at der rekvireres energikonsulent i samspil med naboforeningen til eventuel kalibrering af fjernvarmeanlæg.

        • Ifm. varmeregnskab fastholdes a conto-beløb ca. 5-10% over faktisk forbrug for vinteren 2010/2011. Dette er buffer mod eventuel prisstigning (olie, grønne afgifter) eller en eventuel koldere vinter, så Ejerforeningen undgår evt. udlæg for 4. kvartal 2012.

        • Kbh. energi begik en fejl i opgørelsen for 2010 og opkrævede ca. 20.000 kr. for meget, endvidere havde Brunata ikke medtaget rampevarme (som betales af Skanska Øresund) i varmeregnskab, som yderligere betød, at medlemmerne siden 2008 har betalt 5-10.000 kr. for meget. Disse penge er nu blevet indkrævet men Brunata fik ikke disse ting med i det seneste varmeregnskab, hvorfor bestyrelsen vedtog at beholde beløbet i Ejerforeningens regnskab, da det er administrativt besværligt at spore overbetalingerne tilbage via fordelingsnøgler, endvidere har flere forbrugsmålere været ude af drift i perioden, så fordelingen ville alligevel ikke være helt korrekt.

    3. Afskærmning af tagventilatorer.

      1. Der er problemer med løse plastikposer smidt i affaldssug. Disse suges op i motor og slider unødigt på motorerne ud over, at give lydgener.

      2. Bestyrelsen har overvejet, at etablere et gitter for at skærme motor, men har siden konstateret, at der allerede sidder et gitter.

      3. Problemet er derfor ændret til, dels at oplyse medlemmerne om korrekt brug af affaldssug (intet løst affald!), dels at finde frem til, hvorfor gitter ikke fungerer efter hensigten.

    4. Fast dato for cykeloprydning.

      1. Fast dag for oprydning af cykler i kælderen bliver fremadrettet 1. uge i maj. Dette skrives ind i praktiske oplysninger mv.

    5. Juletræ.

      1. Der bliver ikke opstillet juletræ i gården. Der var indhentet 2 tilbud men begge lå over hvad Grundejerforeningen kan finde penge til i budget.

    6. Dato for/bestilling af container til juletræer.

      1. Der bliver, jvnf. den normale ordning, bestilt container til 3. januar (første tirsdag i måneden) og bestyrelsen fandt det ikke nødvendigt med en ekstraordinær container til juletræer, men vil bede vicevært opsætte opslag omkring jul der minder medlemmerne om den faste ordning.

    7. Fastelavn.

      1. I forb. med fastelavnssøndag (19. februar 2012) stiller Grundejerforeningen gæstelejligheden til rådighed og endvidere et beløb til indkøb af tønder, kakao, boller, mv. Steffen Holm står som den ansvarlige og alle medlemmer er naturligvis velkomne og man må også gerne medbringe gæster udefra. Der vil blive lavet opslag med de nærmere detaljer.

    8. Godkendelse af læsejl.

      1. Jvnf. §24.4 er det ikke tilladt at opsætte markiser, aflukke altaner mv. uden bestyrelsens samtykke.

      2. Havneholmen 42, 2. tv. har bedt om lov til opsætning af læsejl som bestyrelsen har godkendt.

    9. Forslag fra medlemmer.

      1. Der blev fremsat forslag om opsætning af skraldespand til plastikposer ved flaskecontaineren. Der var stemning for forslaget og Allan sørger for, at det foreligges Grundejerforeningen med henblik på at det gennemføres.

    10. Næste møde: Tid og sted.

      1. Nyt bestyrelsesmøde fastsættes til 21/2 2012 kl 19.30. Foreløbigt hos Jette Handberg.

    11. Eventuelt.

        • Der blev spurgt til status på projekt for forskønnelse af (mangl.) græsrabat mellem fortorv og vej. Jette orienterede, og projektet lader til at være strandet hos Henning Lambertsen som Allan vil rykke for status.

        • Allan orienterede om, at have afholdt møde med Ejendomsvirke i forb. med deres krav som bør transporteres til Skanska. I den forb. vil der være nogle udgifter til advokat.

        • Der var utilfredshed med en stuelejlighed der bruger altan som opbevaringsrum for andet end altanmøbler. Om nødvendigt vil bestyrelsen bede administrator orientere medlemmet om husorden og vedtægter.

        • Det blev oplyst, at hvis der er problemer med fjernvarme kan man via sin Kamstrup-måler i teknikskabet aflæse fremløbs- og tilbageløbstemperatur (t1 og t2), disse kan bruges som hurtig indikation af, om der er et forsyningsproblem eller om problemet er lokalt. Endvidere kan man se hvor mange liter/timen der løber gennem ens lejlighed, som er en god indikation af, om man trækker for lidt fra anlægget.