2015-06-15 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:57:02 AM

Dagsorden

    1. Valg af sekretær

    2. Valg af næstformand

    3. Opfølgning fra tidligere møde

    4. Genopretning af fliser i gårdrummene.

    5. Cykelparkering ved opgang 38

    6. Udvidelse af værksted

    7. Haveanlæg

    8. Elektronisk adgangskontrol

    9. Administration af hjemmeside

    10. Synlige ordensregler i terræn (udformning af skilte)

    11. Næste møde

    12. Eventuelt

Tilstede

Inge Frydensberg (EF-I), Jette Handberg (EF-I), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II), Allan Odgaard (EF-I, formand), John Svensson (EF-II) og Arne Raaschou (EF-I, suppleant).

Referat

    1. Valg af sekretær

      1. Jens blev valgt som referent.

    2. Valg af næstformand

      1. Jens blev valgt som næstformand.

    3. Opfølgning fra tidligere møde

      1. Der er kommet nye, skærpede regler for skiltning om parkeringsrestriktioner. Der var enighed om at placere to skilte i gårdrummet ved bygning B og ét (dobbeltsidigt) skilt i gårdrummet ved bygning A. Der etableres indtil videre ikke skiltning i gårdrummet ved bygning C, men det kan genovervejes, hvis der opstår problemer med ulovlig parkering dér.

      2. Det har været vanskeligt at få den først valgte leverandør (Telia) til at etablere internetadgang i gæstelejligheden (wi-fi). Der er nu bestilt internet hos en anden leverandør (Fullrate), som har meddelt, at der vil ske levering senest den 23. juni 2015.06.19

      3. Arbejdet med anodebeskyttelsen af bolværket igangsættes den 27. juli 2015, og håndværkerne vil i de følgende dage råde over gæstelejligheden.

      4. Allan har gennemgået de sunkne fliser ved bolværket med Skanska, som har indvilget i at foretage udbedring fra midten af gårdrummet ved blok B til blok D. Allan undersøger, om det er hensigtsmæssigt, at grundejerforeningen iværksætter udbedring af de resterende fliser ved bolværk samtidig.

      5. Der er skiftet nøgle til beboerrummet i kælderen.

    4. Genopretning af fliser i gårdrummene

      1. Der var enighed om at bede Housing Group om et prisoverslag.

    5. Cykelparkering ved opgang 38

      1. Bestyrelsen godkendte anskaffelse af yderligere cykelstativer til ca. 6.000 kr.

    6. Udvidelse af værksted

      1. Bestyrelsen tilsluttede sig principielt, at værkstedet udvides til at omfatte hele beboerrummet i kælderen. Der er dog ikke midler i budgettet i år til at afholde udgifter i den anledning, men brugerne af værkstedet må gerne fjerne en plade i skillevæggen, eller på anden måde etablere adgang mellem det nuværende værksted og resten af beboerrummet.

    7. Haveanlæg

      1. Der var en fortsat drøftelse af kontrakten om vedligeholdelse af haveanlægget.

    8. Elektronisk adgangskontrol

      1. Allan foreslog, at der indhentes tilbud på elektronisk adgangskontrol (med nøglebrik) – i første omgang i kajakrummet, værkstedet og eventuelt gæstelejligheden.

      2. Bestyrelsen var meget positiv over for dette og bemyndigede Allan til nærmere at undersøge muligheder og priser. Det blev understreget, at det er vigtigt med et fleksibelt system, som eventuelt siden kan udvides til f.eks. dørene ind til beboernes kælderrum, dørene fra kælderen og til opgangene samt hoveddørene i terræn.

    9. Administration af hjemmeside

      1. Der har været rejst ønske om en underside på foreningens hjemmeside med praktiske oplysninger, som i dag f.eks. fremgår usystematiseret på Facebook-gruppen for grundejerforeningen. Arne tilbød at være administrator heraf. Arne og Allan undersøger de praktiske muligheder for og udgifter ved at etablere en sådan underside (navnlig software).

    10. Synlige ordensregler i terræn (udformning af skilte)

      1. Der var enighed om følgende tekst på skiltene:

      2. – Privat område med offentlig adgang – Der skal være fri passage på træbroen – Brug af åben ild og grill er ikke tilladt – Der skal være ro efter kl. 22 – Affald skal smides i skraldespande Grundejerforeningen

    11. Næste møde

      1. Næste bestyrelsesmøde afholdes mandag den 24. august 2015 kl. 17.30, hos Jens, Havneholmen 36, 6.tv.

    12. Eventuelt

      1. John orienterede om aktiviteterne i Bro- og Bådelauget, herunder forhandlingerne med By & Havn om vandlejekontrakten, der formentlig bliver dyrere end i dag. Der var enighed om, at det er grundejerforeningen og ikke lauget, som skal indgå lejekontrakten med By & Havn. Lauget undersøger også muligheder for at etablere Y-bomme til fortøjning af bådene.

      2. Der var enighed om at få fjernet grafikken på bolværket ved bygning A hurtigst muligt.