2021-08-27 Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmøde Havneholmen EF-II d 27. august 2021 hos John

Deltagere: Benjamin Juul Johansen, Dorthe Howaldt, Jens Rise Rasmussen, John Lindskog, Rasmus Resøe Jakobsen (referent).

Ikke tilstede: Per Rasmussen

Dagsorden:

  1. Velkommen og valg af referent (Rasmus)

  2. Eva er udtrådt

  3. Orlov resten af 2021 til Rikke

  4. Godkendelse af referat fra sidste møde (Se mail fra John)

  5. Økonomi (Benjamin) (Se mail fra Louise sendt til bestyrelsen med budget)

  6. Status på igangværende projekter (Benjamin)

  7. Faldstammeprojektet (Rikke – Benjamin/Jens)

  8. Indregulering i HH 36, venstre side (Per og John)

  9. Udskiftning af fittings (Jens og Dorthe)

  10. Status på undersøgelse i ejerforeningen (Per) (Se mail fra Per til bestyrelsen)

  11. Rapportering fra møde i GF den 17. august 2021 (Benjamin)

  12. Genbrugscentralen (Dorthe)

  13. Port til P-kælder (Dorthe)

  14. Båd-lauget / regler og god adfærd (Dorthe)

  15. Eventuelt

  1. Forrige referat er godkendt af bestyrelsen, John sender rundt til bestyrelsen for endelig godkendelse.

  2. Benjamin orienterede om regnskab og budget fra administrator og synes det så fornuftigt ud. Ingen bemærkninger. Rasmus vil undersøge med administrator (Louise) om en evt. mere overskuelig fremstilling som indeholder budgettal ud over regnskabstal.

  3. Jens orienterede om faldstammeprojektet – ifølge Jens ’triller projektet derud af’ og de tager løbende de enkelte opgange.

  4. John orienterede om indreguleringsprojektet, og det blev besluttet at kontakte E-Klink på ny og se om de kan komme i bund med projektet, da der stadig ikke er en endelige løsning.

  5. Dorthe orienterede om udskiftning af fittings og muligheden for at finde andre VVS leverandører, men da omfanget var uklart kunne der ikke gives en fast pris fra anden leverandør. Vi fortsætter altså med dem der har erfaringer fra EF-I med udskiftning af fittings.

  6. Redegørelsen af spørgerundersøgelsen blev skudt til næste gang hvor Per kan præsentere resultatet.

  7. Benjamin orienterede om drivhus henvendelsen fra ejendomsmægler. Det blev drøftet af bestyrelsen, som var enige om at der først skal foreligge en afklaring fra sælger med en arkitekttegning, en byggetilladelse og evt. liste over materialer man har tænkt sig at anvende i et sådan projekt. Derefter vil bestyrelsen tage stilling på ny til dette projekt.

  8. Benjamin og Jens orienterede om drøftelser fra GF-mødet afholdt d. 17 august, hvor der blev drøftet en række emner, såsom bedre udnyttelse af kajakrummet og værkstedet, og hvordan man kontakter viceværten til opgaver.

  9. Der er kommet et forslag om udskiftning af skraldespande på terræn foran ejendommen, og bestyrelsen var enige i dette forslag og omkring at skifte skraldespande og gøre dem ’måge sikret’.

  10. Det blev også i bestyrelsen drøftet bådelaugets forslag om nedsættelse af det årlige bådplads kontingent på 6.000 kr. Det er bestyrelsens holdning, at dette ikke på nuværende tidspunkt skal sættes ned da omkostningerne vedrørende bådpladserne m.m på sigt er ukendte og ikke skal væltes over på beboer uden både.

  11. Det blev også drøftet om man kunne udnytte de ubrugte p-pladser i kælderen bedre, evt. igennem udlejning til de enkelte beboer når der er gæster og håndværkere på besøg.

  12. Dorthe orienterede om genbrugscentralen. Det blev besluttet at EF II indstiller til GF, at byttecentralen tømmes en gang om måneden

  13. Bestyrelsen mener også at man i båd lauget bør tage vores husregler op i dette forum, da der i sommerhalvåret er en del støj nede fra mole området fra bådejerne og deres gæster.

  14. Dorthe indgår som suppleant til GF.


Rasmus Jakobsen d. 29 august.