2013-11-06 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:54:47 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Ansvar for udstyr i teknikskab

    3. Hjemmeside

    4. Årsregnskab og budget 2014

    5. Emner vedr. 5 års gennemgang, bygning

    6. Opslag i opgange

    7. Arbejdsplan for vicevært

    8. Forslag fra medlemmer

    9. Næste møde: Tid og sted

    10. Eventuelt

Tilstede

Jette Handberg, Peter Mikkelsen, Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Michael Hansen og Arne Raaschou.

Referat

    1. Valg af referent

      1. Som referent valgtes AR.

    2. Ansvar for udstyr i teknikskab

      1. Det er set at teknikskabe (hvor vand- og varmemålere sidder) bruges som opbevaringsskabe. Da der er fare for, at installationerne tager skade vedtog bestyrelsen at skrive en passende advarsel i husorden om, at de enkelte ejere selv hæfter for skader på målere mv. i teknikskabet.

    3. Hjemmeside

      1. AO foreslog at oprette en konto i budgettet til vedligehold af hjemmesiden. Vi vil så kunne få en ekstern leverandør til at stå for det, da det p.t. kun er AO der har adgang til det. Samtidig kunne vi få integreret f.eks. budget og regnskaber, bestilling af navneskilte, fejlmelding (inkl. statistik-modul). Det forventes at vi vil kunne få en del af udgiften betalt af EF-II og Grundejerforeningen. Der var almindelig tilslutning.

    4. Årsregnskab og budget 2014

      1. Bestyrelsen ønsker at bruge Henning Lambertsen (HL) til det primære arbejde med årsregnskabet, hvorefter MH med hjælp fra PM vil kontrollere resultatet.

      2. AO udarbejder udkast til budget. Det gennemgås herefter af den øvrige bestyrelse.

    5. Emner vedr. 5 års gennemgang, bygning

      1. Der kommer snart 5 års gennemgang af bygningen (i modsætning til gennemgangen af de enkelte lejligheder). Bestyrelsen er på nuværende tidspunkt bekendt med:

        • Korrosion (rust) på altaners tagrender

        • Manglende udluftning i varmecentral medføres korrosion

      2. Hvis beboerne observerer andet (på bygning, trappe- eller depotrum) bedes de kontakte bestyrelsen / MH.

    6. Opslag i opgange

      1. MH går videre med det forslag som AO har fremsendt (vedlagt)

      2. MH ønskede at opdele det i 3 afsnit: ved indflytning / til daglig / ved udflytning

    7. Arbejdsplan for vicevært

      1. Bestyrelsen har overvejet, om der er periodiske aktiviteter som kunne indføres i viceværtens arbejdsplan

        • AO beder HL sørge for hyppigere udskiftning af defekte lyskilder.

    8. Forslag fra medlemmer

        • Genbrugsbeholderen til batterier står vanskeligt tilgængelig bag flaskecontainerne. Vi forsøger at finde en bedre placering og orienterer HL om ønsket.

        • PM er interesseret i at få opsat en ladestander til en elbil på hans P-plads og spurgte om strømmen kunne trækkes fra EF-I’s forsyning. Bestyrelsen er positiv overfor elbiler, men foretrækker at Skanska står for afregning af strømforbrug. PM går videre med undersøgelserne.

        • AO nævnte at vi p.t. ikke har måler på varmeforbrug til trappeopgange og depotrum. AO indhenter tilbud på monteringen.

        • MH ønskede fast pkt. på dagsordenen ”Godkendelse af sidste referat”. Fremover vil vi tilføje et pkt. ”Opfølgning på punkter fra sidste referat”, idet referater godkendes via mail.

    9. Næste møde: Tid og sted

      1. Næste møde er d. 8. januar kl. 17 hos IF eller PM.

    10. Eventuelt

        • HL har lokaliseret den utæthed, der gav vand på gulvet i depotrummene den første uge i november, til en utæthed i ydermuren. Muligvis forårsaget af utæt vandledning ved vejen. Skanska har erkendt at fejlen er deres ansvar.

        • AO foreslog at vi skifter forsikringsselskab idet vores nuværende, Alm. Brand, er for besværlige. AO indhenter tilbud fra Købstædernes og Tryg.

Bilag

Udkast til opslag i opgange

Intro: Her er kort uddrag af praktiske oplysninger. For mere se hjemmesiden http://havneholmen.org hvor der også kan læses om foreningens aktiver såsom gæstelejlighed, kajakopbevaring og værksted. Endvidere er der kontaktinfo på bestyrelsen og referater fra bestyrelsesmøder.

Affald: Storskraldscontainer bestilles til første tirsdag i måneden, den findes i midterste gårdrum. Affaldsskat i opgang må kun bruges med 15 liter poser. Hvis affald ikke kan komme i en 15 liter pose, gem det da til storskrald. Det sker desværre stadig, at vi skal fjerne affald som har stoppet skakten eller suge-systemet der går ud til vejen. Der må heller ikke smides løse poser eller papir i skakten, da det kan blive suget op i ventilatoren monteret i toppen.

Cykler: Brug venligst cykelstativerne. Hvis der er trængsel i terræn kan man parkere i kælderen. Der laves årlig cykeloprydning omkring 1. maj.

Trapperum: Hold trapperum fri for personlige ejendele. Det virker sjusket og er til gene for trapperengøring. Brandloven foreskriver endvidere, at der skal være fri passage, og opgangen skal holdes fri for antændelige ting.

Navneskilte: Send email til vicevært med hvilken tekst der ønskes.

Flytning: Ønskes pullerter åbnet i forb. med flytning, kontakt da vicevært. Skal man holde i længere tid, bør man kontakte Danparkering for at undgå parkeringsafgift.

Støj: [evt. angive tidsrum, jeg har dog ikke haft problemer med støj, så ser ikke den store grund til, at gøre folk opmærksom på regler der allerede overholdes tilfredsstillende]

Akut Skade: Ved akut rørskade kontakt VVS [der er vist kontaktinfo på nuværende skrivelse i opgang] ved el […]

Vicevært: Henning Lambertsen hel(at)driftspartner.dk, tlf. 20 75 49 51.