2020-09-16 Bestyrelsesmøde

Til stede

Jens Rise Rasmussen, Peter Mikkelsen, Allan Odgaard, Anette Hansen, Philip Hasselqvist (referent).

Afbud fra John Lindskog.

Gæst: beboer Michael Bo Hansen.

Gæst til punkt 2: beboer Benjamin Juul Johansen.

Referat

  1. Bådudvalget. Michael Bo Hansen præsenterede bådudvalgets forslag, hvilket blev drøftet til mødet. Bådudvalget arbejder videre med forslaget.

  2. Promadegruppens oplæg: Benjamin Juul Johansen fortalte om gruppens baggrund og overvejelser. Bestyrelsen besluttede at Benjamin skulle gå videre med godkendelse af skiltning. Bestyrelsen forventer at afsætte ca 50.000 kr. til skiltning i 2021.

  3. Affaldscontainere i kælderen: Vi drøftede mødet med PFA/Newsec i morgen.

  4. Omlægning af parkeringspladser i kælderen, ønsket af PFA/Newsec. Vil blive drøftet til mødet med PFA/Newsec i morgen.

  5. Vicevært: Drøftelse af viceværtens arbejde. Annette, Allan og Peter Mikkelsen danner en gruppe, der arbejder videre med dette.

  6. Grønne områder: Jette orienterede via Jens om at der er ved at blive lavet en ny kontrakt.

  7. Enighed om at bestyrelsens mailadresse gf@havneholmen.org fremover kun har bestyrelsesmedlemmer og suppleanter som modtagere.

  8. Allan vil få skiftet viceværten til at skifte nøgleboks til gæstelejligheden, da den er ved at være defekt.

  9. Peter Mikkelsen fortalte at der var ønske om at gæstelejligheden shines op. Peter taler med Inge om det og komme med et oplæg.

  10. Næste møde: hvis muligt starter vi med at gå i kajakrum, eventuelt gæstelejlighed og ser også på opbevaring af affaldscontainere.