2015-09-22 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:57:10 AM

Dagsorden

    1. Bygningsforsikring

    2. Vedligeholdelse af trapper/opgange

    3. Affald

    4. Ventilation

    5. Dørtelefoner

    6. Status på økonomi

    7. Både- og brolauget

    8. Udskiftning af vandmålere

    9. Eventuelt

Tilstede

Trine Mortensen (formand), Jens Kruse Mikkelsen og Morten Stald.

Referat

    1. Bygningsforsikring

      1. Datea har opdaget, at parkeringskælderen ikke de seneste 4 år har betalt sin andel af forsikringsudgiften (25%). Der er nu opkrævet så langt tilbage, som forældelsesreglerne muliggør.

      2. Der arbejdes videre på at indhente tilbud på en bedre forsikring.

    2. Vedligeholdelse af trapper/opgange

      1. Det er indskærpet over for Housing Group, at trapperne skal renholdes bedre, herunder for edderkopper og for støv på vandrette flader ved vinduerne.

    3. Affald

      1. Affaldshåndteringen hører under grundejerforeningen (I-IV), men bestyrelsen drøftede problemer og mulige initiativer. Det er oplyst, at det ikke er muligt at få stillet flere genbrugscontainer til rådighed fra renovationsfirmaet.

    4. Ventilation

      1. Der skal følges op på, at der bliver indhentet tilbud på reparation eller udskiftning af den defekte ventilator til affaldsskakten i opgang 36.

    5. Dørtelefoner

      1. Dørtelefonen i opgang 34 fungerer ikke optimalt. Der bestilles service, så fejlen (ligesom tidligere i opgang 36) kan blive udbedret.

    6. Status på økonomi

      1. Det går fint i forhold til budgettet. Vi trænger snart til at få malet trappeopgangene. Til næste generalforsamling vil det blive foreslået, at vi maler en opgang pr. år de næste tre år.

    7. Både- og brolauget

      1. Både- og brolauget har nu overtaget ”vandlejekontrakten” fra Skanska/By & Havn, og de defekte røde fortøjningsbøjer skal derfor nu udskiftes. Træbroen mv. tilhører grundejerforeningen, der har ansvaret for vedligeholdelsen, men der er enighed mellem grundejerforeningen og både- og brolauget, at de udgifter der kan henføres til funktionen som ankerplads for bådene skal afholdes af bådejerne via laugets bidrag til grundejerforeningen.

      2. Der er nu spørgsmål om finansiering af såkaldte Y-bomme til afløsning af de røde fortøjningsbøjer. Spørgsmålet skal afgøres af grundejerforeningen (I-IV), men der var enighed om at medvirke konstruktivt til at finde en løsning, herunder ved at stille likviditet til rådighed fra grundejerforeningens grundfond.

    8. Udskiftning af vandmålere

      1. Varmemålerne udskiftes den 23. september 2015. Beboerne er blevet varslet herom.

    9. Eventuelt

      1. Der forelå intet til behandling under dette punkt.