2011-01-25 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:52:18 AM

Dagsorden

    1. Valg af næstformand.

    2. Cykelparkering i Kælder.

    3. Bådpladser.

    4. Gæstelejlighed.

    5. Havkajakker.

    6. Værksted.

    7. Økonomi 2011.

    8. Eventuelt.

Tilstede

Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Jørgen Walldo Knudsen (Essex) og Morten Brink Iwersen (ref).

Referat

    1. Valg af næstformand

      1. Allan ønskede en sekundant i feburar, da han skal rejse. Inge (33144480 / 28125680) og Morten (28540939) bistår.

    2. Cykelparkering i Kælder

      1. Skanska vil gerne betale for ombygning af cykelareal i kælderen. Ombygningen betyder færre cykelpladser på papiret, men er i realiteten en forbedring. BE takker ja, men pointerer, at der skal være et afsnit for barnevogne og ladcykler. Steffen Holm (E/F Havneholmen I) gennemgår det med håndværkerne.

    3. Bådpladser

      1. Skanska, som fortsat lejer vandareal, har lagt op til, at de gerne vil forhandle om overdragelse. Allan finder ud af, hvad foreningens medlemmer (med båd) ønsker at betale for en bådeplads, og BE åbner op for, at grundejerforeningen vil give op til 25% ekstra af det samlede beløb for vandarealet, en endelig beslutning skal dog godkendes på en generalforsamling.

    4. Gæstelejlighed

      1. God belægning. Omsætter for ca. 4.500 kr. om måneden. Langt de fleste bookninger ligger på 1-3 døgn, hvilket også var målsætningen. Vi forhøjer prisen, hvis man skal overnatte mere end 3 døgn for at undgå langtidslejere (misbrug). Det blev besluttet, at få ekstern rengøringspersonale til at lave et månedligt tjek/grundrengøring, samt at lade disse stå for genopfyldning af diverse.

    5. Havkajakker

      1. Der er købt to kajakker til beboerne. Vi besluttede at opkræve årskontigent i størrelsen 500 kr., hvis man vil være med — kajakker må også bruges af beboernes venner, men det kræves, at mindst en af roerne har EPP2 eller tilsvarende. Kajakrummet forsynes med en bookingtavle, de eksakte regler og pris vil blive vedtaget på næstkommende generalforsamling.

    6. Værksted

      1. Værksted i kælderen er delvist etableret. Vi bevilger 10.000 kr. til indkøb af værktøj. Hvis man vil have adgang kræver det 1) en nøgle (depositum foreslåes sat til 1.000 kr.) og 2) et kontigent (fastsættes af et kommende værkstedsudvalg).

    7. Økonomi 2011

        • BE besluttede, at vi på budget, som bliver sat til afstemning på næste gf., vil hensatte 10% af omsætningen i en grundfond til buffer/uforudsete udgifter.

        • Der kører stadig en sag med Skanska, der har lovet at genbeplante haven i de udsatte steder. Men hvis det ikke lykkedes, er vi indstillet på, selv at iværksætte arbejdet, med den eventuelle økonomiske konsekvens dette kan have.

        • I det hele taget skal der fremover bruges penge på haven. BE siger OK til at hæve ambitionsniveauet mærkbart, men ser helst, at udgiften kan ske inden for et budget der ikke forøger det nuværende medlemsbidrag.

        • Der var ingen der ønskede at deltage i arbejdet med at lave budget for 2011, hvorfor formanden vil påtage sig dette arbejde.

    8. Eventuelt

        • Vameanlægget fungerer ikke optimalt. Allan er på sagen.

        • Multical-målere strækker over en brem kam. Allan er på sagen

        • Porten til p-kælderen virker fortsat ikke, og har ikke gjort det siden nytår. Skanska er på sagen.

        • Hunde skal i snor, er bestyrelsen enige om. Vi vil forsøge at udbredde opbuddet til hele Havneholmen.