2012-12-12 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:53:57 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Opfølgning: Cykelstativer/bænke, praktiske oplysninger og skiltning

    3. Gæstelejlighed

    4. Beplantning

    5. Økonomi

    6. Forslag fra medlemmer

    7. Næste møde

    8. Eventuelt

Tilstede

Inge Frydensberg (EF-I), Jette Handberg (EF-I, suppleant), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II), Allan Odgaard (EF-I, formand) og Morten J. Stald (EF-II).

Referat

    1. Valg af næstformand

      1. Jens blev valgt som referent.

    2. Opfølgning: Cykelstativer/bænke, praktiske oplysninger og skiltning

      1. Etablering af yderligere cykelstativer i terræn ud for bygning C forventes klar til foråret. Ordren er placeret hos smeden. De to bænke, der skal sløjfes ud for nr. 32 og 34, søges placeret nede på træbroen langs vandet.

      2. Allan og Jens følger i begyndelsen af det nye år op på beslutningen fra sidste møde om at udarbejde (ajourføre) praktiske oplysninger, som kan udleveres til nye beboere og lægges på foreningens hjemmeside http://havneholmen.org. Det samme gælder beslutningen om forenklet skiltning i kælderen om bl.a. affaldsordning, cykelparkering, container til storskrald og genbrugsstationen i Vasbygade.

    3. Gæstelejlighed

      1. Der var enighed om, at forhøje prisen for leje af gæstelejligheden, så det alle ugens dage koster 300 kr. at leje den. På alle helligdage forhøjes prisen til 400 kr. Den gældende ordning – hvorefter der tillægges 50 kr. for hver dag ud over de første 3, frem til den 9. dag, hvis lejligheden lejes mere end 3 dage (inden for et vindue på 3 uger) – bibeholdes.

    4. Beplantning

      1. Anlægsgartner Nygaard har opsagt den hidtidige kontrakt om vedligeholdelse af ejendommens beplantning til årets udgang, fordi prisen er for lav. Efter indhentet kontroltilbud var der enighed om at acceptere Nygaards reviderede tilbud på 122.500 kr. plus moms.

      2. Der er endvidere hos Nygaard bestilt genplantning af græs i de store bede langs bygningerne og nye birketræer til de små bede ud mod vejen. Arbejdet udføres til foråret.

    5. Økonomi

      1. Der var enighed om, at der søges gennemført ordinær dykkerundersøgelse af bolværket i efteråret 2013. Undersøgelsen bør som udgangspunkt gennemføres hvert femte år, og det skønnes hensigtsmæssigt at resultaterne af undersøgelsen foreligger inden femårsgennemgangen af ejendommen i efteråret 2014. Den forventede pris er på 50.-60.000 kr. Fra 2014 skal der hensættes penge til nødvendig vedligeholdelse af bolværket.

    6. Forslag fra medlemmer

      1. Der var intet til behandling under dette punkt.

    7. Næste møde

      1. Næste møde afholdes torsdag den 21. marts 2013 kl. 17.00 hos Morten J. Stald (Havneholmen 34, 5.th.).

    8. Eventuelt

      1. Graffitien på muren træbroen hen mod nabobyggeriet skal fjernes, når sneen er væk til foråret.

      2. Allan tjekker med ejendomsinspektør Henning Lambertsen, hvilke aftaler vi har om snerydning og glatførebekæmpelse på ejendommen, og om der er behov for at øge affaldskapaciteten i kælderen, navnlig flaske- og papcontainere.