2011-06-20 Generalforsamling

Post date: Oct 9, 2015 8:52:44 AM

Mandag, den 20. juni 2011 kl. 17.00 afholdt grundejerforeningen Havneholmen I – IV ordinær generalforsamling på adressen Havneholmen 42, 3.tv.

Dagsorden

    1. Valg af dirigent og referent.

    2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.

    3. Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab og status underskrevet af revisor.

    4. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.

        • Forslag fra Allan Odgaard vedrørende foreningens 2 havkajakker.

    5. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag – a conto betalinger – til grundejerforeningen.

    6. Registrering af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter.

    7. Valg af formand.

    8. Valg af administrator.

    9. Valg af revisor.

    10. Eventuelt.

Referat

Punkt 1. Valg af dirigent og referent.

Som dirigent og referent blev valgt Birgitte Andersen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet og indkaldt.

Punkt 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.

Allan Odgaard oplyste, at der i det forløbne år har været flere begivenheder i foreningen.

Gæstelejligheden var kommet i drift 2. kvartal 2010. Det automatiske booking- og betalingssystem fungerer. Der har været lidt problemer med for lange udlejninger. Priserne er derfor justeret således, at de der lejer i længere tid kommer til at betale lidt mere. Endvidere har der været ødelagt ting, hvor brugerne beklageligvis ikke har oplyst herom, ligesom rengøringen ved afleveringen ikke altid har været tilfredsstillende. Bestyrelsen har påtalt disse punkter overfor brugerne.

Der forventes i øvrigt overskud på udlejningen i 2011.

Kajakrummet er ligeledes kommet i drift, og der er indkøbt 2 stk. havkajakker. Der er forslag om brugen af disse.

Der er etableret værksted i kælderen. Der er opsat skillevæg i rummet. Der er opsat arbejdsbord samt høvlebænk. Der er ønske om indkøb af yderligere effekter til værkstedet, bl.a. en søjleboremaskine.

Der er endnu ikke stadig stilling til, hvorledes medlemmerne får adgang til værkstedet, men bestyrelsen arbejder videre med dette.

Værkstedet er etableret i fælleslokalet HH 42 i kælderen.

Vedrørende bådpladser lejer foreningen vandareal i Snedkergraven (den lille kanal foran Havneholmen 20-24). Vandarealet langs bådebroen (Tømmergraven) lejes stadig af Skanska, og der er intet afklaret omkring eventuel overdragelse. Såfremt Skanskas lejekontrakt ikke kan overdrages til grundejerforeningen under rimelige vilkår, må Skanska selv stå for udlejning, og grundejerforeningen ønsker i den forb. at Skanska får mere styr på forholdene som bådene ligger under.

Skanska betaler for retablering af cykelstativer i p-kælder. Projektet forventes godkendt i uge 25 med efterfølgende igangsætning. Endvidere opsættes cykelstativer ved p-rampen.

I den store grundejerforening arbejdes der på et større forskønnelsesprojekt for hele Havneholmen, for vores areal omfatter dette jordstriben mellem fortov og vej, dette projekt forventes dog ikke realiseret foreløbigt, hvorfor der indtil videre vil blive sået græs og eventuelt lavet midlertidige tiltag for at forhindre, at biler ikke fremover parkerer eller kører hen over området.

Vedrørende haveanlægget har det aldrig fremstået tilfredsstillende. Bolden har været kastet rundt mellem Skanska, som ikke har overleveret et fuldt beplantet anlæg, og heller ikke videregivet vigtige informationer om pasning, samt Ejendomsvirke, som ikke har brugt de fornødne ressourcer på at passe anlægget. Bestyrelsen vil dog ikke forfølge sagen yderligere og har nu igangsat retablering.

Bestyrelsen har med budget for 2011 lagt op til at bibeholde nuværende kontingent. Grøn vedligeholdelse er dog sat lavt og det forventes, at der i 2012 skal afsættes højere beløb til haveanlægget.

Skanska har i slutningen af 2010 tilkoblet nødstrømsanlægget til de resterende 3 bygninger således, at dette nu er lovligt. Herefter er disse bygninger blevet tilkoblet skumringsrelæ så der ikke længere er trappelys tændt i dagstimerne.

Allan Odgaard oplyste, at aftalen med Danske Flaskegenbrug, som henter flasker fra kælderen, er blevet opsagt, da de nu tager penge for ordningen. Fremover vil det være kommunen som henter flasker. Henning Lambertsen (Driftspartner) arbejder på en løsning der gør det muligt, at få kommunens glascontainer opbevaret i kælder (det kræver, at vi selv fragter den op og ned af p-rampen).

Beretningen blev herefter blev taget til efterretning.

Punkt 3. Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab og status underskrevet af revisor.

Birgitte Andersen gennemgik regnskabet og gjorde opmærksom på, at regnskabet udviste et underskud, der bl.a. skyldes tilgodehavender fra bl.a. Skanska.

Derudover har posten snerydning været betydelig i 2010. Vedrørende fjernelse af affald er denne ordning ændret således, at udgifterne hertil bliver væsentlig lavere.

Regnskabet blev herefter enstemmigt godkendt.

Punkt 4. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne.

Allan Odgaard havde stillet forslag om, at foreningens 2 havkajakker stilles til rådighed for medlemmer, der har EPP2-certifikat eller tilsvarende ro-erfaring mod et årligt kontingent på kr. 400,- samt betaling af depositum for nøgle m.v..

Forslaget blev ændret således, at bestyrelsen samtidig får bemyndigelse til at justere prisen på kontingentet i takt med, at der gøres erfaringer med ordningen.

Forslaget blev herefter enstemmigt vedtaget.

Årsagen til kravet om certifikat eller lignende er for at undgå, at foreningen kan stilles til ansvar, såfremt brugere kommer til skade. Bestyrelsen arbejder videre med problematikken omkring brugen m.v.

Punkt 5. Vedtagelse af budget og fastsættelse af bidrag – a conto betalinger – til grundejerforeningen.

Henning Lambertsen gennemgik budgettet for 2011. Budgettet medfører et forventet lille overskud i 2011.

Budgettet er opdelt i 3 kategorier. Faste aftaler. Planlagte opgaver samt håndterede omkostninger.

I budgettet er afsat kr. 46.500,00 til hensættelse til grundfund. Det blev aftalt, at der oprettes særskilt bankkonto til grundfonden. Beløbet vil blive overført hvert kvartal.

Posten snerydning er højt sat og kan eventuelt overføres til de grønne områder. Vedrørende posten bådepladser, er der i 2010 opkrævet leje for 6 bådejere. Budgettet blev herefter enstemmigt godkendt.

Punkt 6. Registrering af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter.

Bestyrelsesmedlemmer:

    • Allan Odgaard, E/F Havneholmen I

    • Inge Frydensberg, E/F Havneholmen I

    • Morten Brink Iwersen, E/F Havneholmen II

    • Jens Kruse Mikkelsen, E/F Havneholmen II

    • Mads Gammelby, E/F Havneholmen III og IV

Bestyrelsessuppleanter:

    • Jette Handberg, E/F Havneholmen I

    • Søren Ebdrup, E/F Havneholmen II

    • Rene Vexberg, E/F Havneholmen III og IV.

Punkt 7. Valg af formand.

Allan Odgaard blev enstemmigt genvalgt uden modkandidater.

Punkt 8. Valg af administrator.

Administrea blev genvalgt som administrator.

Punkt 9. Valg af revisor.

Bestyrelsen fik bemyndigelse til at indhente tilbud på ny revisor.

Punkt 10. Eventuelt.

Der var ikke punkter til debat under eventuelt.

Dirigenten takkede for god ro og orden.

Generalforsamlingen sluttede kl. 19.15.