2012-07-29 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:53:38 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Cykelparkering

    3. Udformning af ordensregler og praktiske oplysninger for Grundejerforeningen

    4. Skiltning med vigtigste ting fra ovenstående, fx ved containere i kælder

    5. Aktivitetsplan for vicevært

    6. Forslag fra medlemmer

    7. Næste møde

    8. Eventuelt

Tilstede

Inge Frydensberg (EF-I), Jette Handberg (EF-I) Jens Kruse Mikkelsen (EF-II) og Allan Odgaard (EF-I, formand).

Referat

    1. Valg af næstformand

      1. Jens blev valgt som referent.

    2. Cykelparkering

      1. Der var enighed om, at der var behov for flere cykelstativer i terræn ud for bygning C, og det blev besluttet at sløjfe de to bænke ud for nr. 32 og 34 og erstatte dem med cykelstativer svarende til de øvrige cykelstativer i gårdrummet. Evt. kan én eller begge sløjfede bænke placeres ved den tilbageblevne bænk i dette gårdrum, nærmest bolværket. Allan iværksætter dette.

      2. Der blev ikke tage stilling til, om der er behov for flere cykelstativer i terræn ud for bygning A og B (Essex), da der ikke var bestyrelsesmedlemmer herfra til stede.

      3. Formanden fik bemyndigelse til at sætte cykelparkerings-forbudsskilt op på rampen ned til p-kælderen, da cykler hér vanskeliggør adgangen til bygning D.

      4. Eventuel sanktionering af forbud mod cykelparkering uden for stativerne (se nedenfor pkt. 3) afventer etablering af den yderligere cykelstativ-kapacitet.

    3. Udformning af ordensregler og praktiske oplysninger for Grundejerforeningen

      1. Der var enighed om, at der er behov for bedre, men kortfattet, information, som kan sendes til nye ejere om ordensregler og praktiske oplysninger – så vidt muligt samlet på én A4-side – og at oplyse om foreningens hjemmeside havneholmen.org. Der er blandt andet behov for mere oplysning om gæstelejlighed, kajakrum, værksted, gæsteparkering og storskrald mv. Jens påtog sig efter oplæg fra Allan at udarbejde udkast til denne information.

      2. Der var enighed om at overveje behovet for eventuelle ændringer/præciseringer i de nu enslydende husordner for EF-I og EF-II. Det kan blandt andet omfatte følgende emner: adgang til gårdrum (åbning af pullerter) ved til- og fraflytning samt forbud mod parkering af cykler uden for cykelstativerne (både i parkeringskælder og i terræn). Ændringerne skal i givet fald vedtages på næste års generalforsamlinger i ejerforeningerne. Jens påtog sig efter oplæg fra Allan at udarbejde udkast til disse ændringer.

      3. Poul Skovgaard sender snarest tekst til Allan med information om værkstedet i fællesrummet, så teksten kan lægges på hjemmesiden.

    4. Skiltning med vigtigste ting fra ovenstående, fx ved containere i kælder

      1. Der var enighed om, at der er behov for en forenklet skiltning om bl.a. affaldsordning, cykelparkering, container til storskrald og genbrugsstationen i Vasbygade. Skiltningen bør placeres i A3-rammen nær flaske- og papcontainerne lige indenfor i parkeringskælderen. Skiltningen bør også henvise til foreningens hjemmeside havneholmen.org. Jens udarbejder udkast på grundlag af oplæg fra Allan.

    5. Aktivitetsplan for vicevært

      1. Allan havde modtaget oplæg fra Karolina Kuca til en aktivitetsplan for ejendomsfunktionærerne. Der var enighed om, at der er behov for at ejendommen fremstår mere ren og ryddelig end i dag, og at der derfor fremover bør søges afsat to timer alle hverdage til gennemgang af ejendommens fællesarealer i terræn og parkeringskælder samt renholdelse heraf, inklusive tømning af affaldsstativer i terræn, oprydning ved og i papcontainerne og flaskecontainerne samt opsamling og bortfjernelse af henkastet affald. Hvis det er nødvendigt – og der er tid til det – bør der også foretages let fejning, navnlig ved kanten af bedene. Formanden blev bemyndiget til at tilbyde 80.000 kr. årligt for denne ydelse, inklusive det beløb, der i oplægget er afsat til ”affald plukkes og fjernes”.

      2. Der var også enighed om indtil videre ikke at ændre tømningsfrekvensen for papcontainerne.

    6. Forslag fra medlemmer

      1. Der var intet til behandling under dette punkt.

    7. Næste møde

      1. Næste møde afholdes onsdag den 12. december 2012 kl. 17.00.

    8. Eventuelt

      1. Der var intet til behandling under dette punkt.