2011-01-18 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:52:12 AM

Dagsorden

    1. Valg af nyt bestyrelsesmedlem

    2. Valg af næstformand

    3. Status vedr. spildevandsproblemer

    4. Udgift vedr. rampevarme

    5. Økonomi

    6. For lav nedkøling på fjernvarme

    7. Indbrud i depotrum

    8. Problemer med barnevogne (terrazzo/løbere)

    9. Driftskontrakt for elevator

    10. Grundejerforeningen

    11. Eventuelt

Tilstede

Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Jette Hanberg og Steffen Holm.

Referat

    1. Valg af nyt bestyrelsesmedlem

      1. Claus Rasmussen er trådt ud af bestyrelsen som åbner op for, at et nyt medlem kan tiltræde.

      2. Suppleant Martin Randrup var ikke til stede. Allan vil kontakte ham med henblik på, at afklare om Martin vil indtræde som fuldgyldigt bestyrelsesmedlem.

    2. Valg af næstformand

      1. Steffen Holm blev valgt frem til næste generalforsamling.

    3. Status vedr. spildevandsproblemer

      1. Allan orienterede følgende:

        • Skanska har afvist at dække omkostninger i forbindelse med oversvømmelsen i p-kælderen.

        • Skanska har etableret nødværge, ved at afproppe afløb fra P-kælder med oppustelige gummiringe. Etablering af nødværge er dog sket uden at anerkende ansvaret for fejlen på anlægget.

        • Ejendomsvirkes advokat har meldt tilbage på ejerforeningens indsigelse over omkostningerne i forbindelse med oversvømmelsen. Advokaten lægger op til, at der kan indgås forlig om, hvor stor en del af udgifterne, ejerforeningen skal svare.

        • EF I og II har valgt at forfølge sagen yderligere mod Skanska.

      2. Se endvidere generel orientering om sagen på hjemmesiden.

    4. Udgift vedr. rampevarme

      1. EF I har siden ibrugtagning af varmeanlæg afholdt udgifter for opvarmning af rampe til P-kælder. Denne udgift estimeres til kr. 25.000,- Udarbejdelse af et helt præcist regnskab for udgiften skønnes for omfattende set i forhold til beløbets størrelse. Allan sørger for, at beløbet bliver opkrævet, men det bliver ikke modregnet i de enkelte beboeres varmeregnskab.

    5. Økonomi

      1. EF har i det seneste år haft en svag likviditet. For at styrke likviditeten stilles forslag om etablering af en grundfond. Dette skal sikre et sikkert flow i betaling af faste udgifter samt et råderum til mindre uforudsete omkostninger. Kontingent til grundfond forventes at være 5-10% af omsætningen, og budgetforslag til næste generalforsamling vil indeholde denne post. Det forventes ikke, at fællesbidrag vil blive øget yderligere, da foreningen ultimo 2010 øgede fællesbidrag grundet likviditetsproblemer.

      2. Der var ingen af de tilstedeværende der ønskede at deltage i udarbejdelse af budget for 2011, hvorfor dette arbejde bliver lavet af formanden som dog vil konsultere med Søren Ebdrup.

    6. For lav nedkøling på fjernvarme

      1. EF har fået en ekstraordinær regning på kr. 29.500,- fra Københavns Energi i det foreningens returvand har været 14˚ lavere end KEs normtal. Allen vil gå videre med sagen for at finde ud af, hvorfor varmeanlæg ikke yder bedre. Der er givet mandat til, at der i denne forbindelse kan bruges penge på at benytte ekstern energikonsulent el.lign.

    7. Indbrud i depotrum

      1. Der har været et par tilfælde af indbrud i depotrum i kælderen. Overvågning blev diskuteret. Der var enighed om at se tiden an inden eventuelle tiltag iværksættes.

    8. Problemer med barnevogne (terrazzo/løbere)

      1. Barnevogne i opgangene giver problemer for rengøringen, særligt i denne tid, hvor sne og sjap trækkes med ind. Det blev bekræftet, at i de tilfælde, hvor barnevogne er direkte årsag til ekstraordinær rengøring/ekstraregning, sendes regningen videre til de respektive ejere (jvnf. tidl. vedtagne ordensregler). Endvidere, at vi fra 1. februar ønsker aktivt at oplyse folk om regler vedr. placering af ting i trapperum. En skrivelse med denne praksis vil blive omdelt til beboerne.

    9. Driftskontrakt for elevator

      1. Bestyrelsen uddelegerede mandat til Allan til at indgå mest gunstige aftale.

    10. Grundejerforeningen

      1. Allan orienterede ang. næste bestyrelsesmøde i G/F Havneholmen I-IV hvor flere ting af interesse for EF I er på dagsordenen:

        • Cykelparkering: Det blev besluttet, at Steffen, fra EF I, indgår i projekt om ny cykelparkering.

        • Gæstelejlighed: Der var enighed om, at involvere eksternt rengøringspersonale.

        • Havkajakker: Der var ingen særlige ønsker fra EF I mht. hvordan dette skal drives.

        • Bådelaug: Det foreslåes at man hører de enkelte bådinteresserede.

    11. Eventuelt

      1. Hunde og deres efterladenskaber: Der er på grundejerforeningens område og de omkringliggende områder konstateret et stigende problem med efterladenskaber fra hunde. Hverken EF eller GF har nogle restriktionsmuligheder at gøre brug af mod dette, da det er offentlige arealer, som bruges af mange uden for bebyggelsen. Det blev aftalt, at Allan vil foreslå i Grundejerforeningen, at der opsættes skilte om påkrævet hundeadfærd, hvor man også kan trække en pose til hundens efterladenskaber.