2014-09-09 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:55:44 AM

Dagsorden

    1. Valg af sekretær (§10.5).

    2. Opfølgning fra tidl.:

        • Ventilation.

        • Altanprojekt (afvanding).

        • Femårsgennemgang (udluftning i varmekælder).

        • Navneskilte.

    3. Status på opgaver:

        • El-stik i kælder, pullerter, maling af opgang 40, oliering af træværk, isolering af porttelefoner, måler for varmeforbrug i trappe- og depotrum.

    4. Vandskade i forbindelse med regnvejr natten til 31. august.

    5. Forslag fra medlemmer.

    6. Næste møde: Tid og sted.

    7. Eventuelt.

Tilstede

Allan Odgaard, Inge Frydensberg, Hans Christian Birkegaard, Henrik Petersen, Peter Mikkelsen og Arne Raaschou. Afbud fra Michael Bo Hansen.

Referat

    1. Valg af sekretær (§10.5).

      1. Arne Raaschou blev valgt til sekretær. Sekretæren er den som i de fleste tilfælde tager referat fra møderne.

    2. Opfølgning fra tidl.

        • Vi har fået VVS-ingeniør Michael Holmqvist til at besigtige ventilatorerne på taget. Han undrede sig over konstruktionen, som han umiddelbart fandt mindre egnet (åbne for nedbør og uden afløb), men kendte ikke nærmere til vores ventilatorer. Han noterede sig modellen, og ville herefter give os en tilbagemelding. Formentligt må vi anskaffe os en mere egnet model. Flere af ventilatorerne var ikke i funktion, men det var ikke på stedet muligt at undersøge dette nærmere. Han oplyste, at der er lovkrav til emhætter, som skal kunne fjerne 20 liter/s. Hvis det ønskes, kan det måles. Både Henning og Peter mente, at vores emhætter næppe suger så kraftigt. Hvis dette er et problem, må det kunne løses i forbindelse med at vi får nogle nye ventilatorer af bedre kvalitet. De defekte ventilatorer er af Henning Lambertsen anmeldt til Skanska inden 5 år fra overleveringen.

        • Problemer er anmeldt for 5 altaner. Der afholdes møde med Skanska torsdag d. 11. med deltagelse af MBH og HL.

        • Vi drøftede hvilke emner vi i øvrigt fandt presserende som forberedelse til mødet den 11.

        • Som følge af uensartede navneskilte i dørtelefonerne har vi undersøgt om de kunne skaffes billigere fra en anden leverandør end Videx. Det ser dog ud til at deres pris er fornuftig, så vi fortsætter med at lade dem stå for det. AO har været i dialog med dem for at sikre at layout fremover vil være ensartet.

    3. Status på opgaver

        • Der er sat 2 el-stik op i P-kælderen. Det ene er placeret i vores depotrum indenfor døren ud mod P-pladserne, lige ved siden af dørhåndtaget. Det andet er placeret på søjlen udenfor samme dør (ved siden at P-plads nr. 3). Skanska ville ikke have noget med det at gøre, så forsyningen er trukket fra vores depot-rum.

        • Reparation af pullerter (stolper, som hindrer kørsel i gårdrummene) vil koste 20.000 kr. AO beder om at få det gjort, hvis det kan ske senest i uge 39, ellers skal vi have vores tilgodehavende retur fra smeden.

        • Maling af opgang 40 er på budgettet, da det planmæssigt foretages hvert 2. år.

        • HL vil sørge for oliering af udvendigt træværk i opgangene i løbet af september

        • Vi har modtaget tilbud på 6.800 + moms for udbedring af porttelefoner med henblik på at undgå fugtskader. Det blev vedtaget at sætte det i gang (AO)

        • Vi mangler at modtage tilbud på opsætning af måler for varmeforbrug i trappe- og depotrum

    4. Vandskade i forbindelse med regnvejr natten til 31. august.

      1. I forbindelse med skybrud d. 31. august kom der vandskade i 42, 6. th. fordi afløbene fra tagterrassen på 7. ikke kunne tage alt vandet, hvoraf en del løb ned og ødelagde loftet nedenunder. Vi afventer svar fra Skanska omkring sikring af, at det ikke sker igen.

    5. Forslag fra medlemmer.

        • Der var kommet et tilbud fra kommunen om at afholde en cykel-tjek dag, hvor kommunen stiller et rullende værksted til rådighed. Vi valgte at sige nej tak til det. EF-II er interesserede, men vi har ikke hørt om de har fået udnævnt en til at være kontaktperson endnu.

        • Problemet med misbrug af affalds-containerne blev diskuteret. PM undersøger muligheden for at sætte video-overvågning op

    6. Næste møde: Tid og sted.

      1. Næste møde afholdes hos HP i nr. 40, 1.tv.

    7. Eventuelt.

      1. Der var intet at diskutere under eventuelt.