2010-06-03 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:51:41 AM

Dagsorden

    1. Godkendelse af dagsorden

    2. Konstituering af bestyrelsen (formand, næstformand mv.)

    3. Uddelegering af ansvarsområder:

        • Økonomi/Datea

        • Elevatorer

        • Centralsug

        • Bestyrelsespost i Grundejerforeningen herunder affaldshåndtering, P-kælder og relation til de andre ejerforeninger

        • It/hjemmeside

        • Referent til bestyrelsesmøder

    4. Orientering

    5. Eventuelt

    6. Næste bestyrelsesmøde

Tilstede

Søren Ebdrup, Peter Knuthsen, Amancio Reino, Jens Kruse Mikkelsen, Morten Stald og Rie Bircherod Kristensen.

Referat

    1. Godkendelse af dagsorden

      1. Dagsordenen blev godkendt.

    2. Konstituering af bestyrelsen (formand, næstformand mv.)

      1. Søren blev valgt som formand for bestyrelsen ved generalforsamlingen den 30. marts 2010. Der var enighed om, at Søren også varetager funktionen som kasserer.

      2. Morten blev valgt som næstformand, og som bestyrelsens repræsentant i Grundejerforeningen Havneholmen I-IV (herefter betegnet ”G/F”), som dækker alle de fire gule blokke.

      3. Jens blev valgt til sekretær med henblik på at tage referat af bestyrelsesmøderne.

    3. Uddelegering af ansvarsområder

      1. Som kasserer tager Søren sig af økonomi, herunder kontakten til foreningens administrator Datea.

      2. Rie blev udpeget som ansvarlig for elevatorer og centralsug (affaldsskakt). Det indebærer, at hun i forhold til Ejendomsvirke følger op på fejlmeldinger, der nødvendiggør tilkald af reparatør med henblik på at afdække, hvor fejlene opstår, og om det er muligt at sende regningen videre til den ejer, der eventuelt måtte være skyld i fejlen. I forhold til elevatorfejl skal hun godkende tilkald af elevatorfirma, inden Ejendomsvirke tager initiativ hertil, medmindre nogen sidder fast i elevatoren. Der var enighed om, at der – bortset fra tilfælde, hvor nogen sidder fast i elevatoren – som udgangspunkt ikke tilkaldes elevatorfirma uden for almindelig arbejdstid på hverdage. Rie tager kontakt til Ejendomsvirke og aftaler nærmere herom. Der var enighed om, at ejere skal fejlmelde centralsug og elevatorer til Ejendomsvirke, mens lejere fejlmelder over for deres udlejer (Location ved deres administrator hos Datea).

      3. Som foreningens repræsentant i G/F tager Morten sig af spørgsmål om affaldshåndtering (bortset fra centralsug), parkeringskælder, fællesarealer og forholdet til de andre ejerforeninger.

      4. Jens blev udpeget som ansvarlig for it/hjemmeside. Jens tager kontakt til Allan Odgaard fra Ejerforeningen Havneholmen I (herefter E/F-I) og drøfter muligheden for, at hjemmesiden (http://havneholmen.org/) bliver fælles for blok D (E/F-I) og os i blok C – men med mulighed for særskilte menupunkter for hver forening. Der var enighed om, at vores hjemmeside – ligesom blok D's – bør have en offentligt tilgængelig del og en del kun for ejere. Som sekretær tager Jens også referat af bestyrelsesmøder. Når referaterne er godkendt, lægges de på den ikke-offentlige del af hjemmesiden (når den er etableret).

    4. Orientering

        • Affaldsproblem i kælderen – Forskellige løsninger overvejes for tiden i G/F.

        • P-kælder – Det overvejes i G/F at etablere en sensor, som sender alarm pr. sms, når porten har stået åben i mere end 5 minutter. Morten rejser spørgsmål i G/F, om vi på sigt bør søge at overtage p-kælderen fra Skanska.

        • Udenomsarealer – Morten rejser spørgsmål i G/F om udbedring af beskadiget beplantning og græsrabatter ved vejen. Det kunne være en god idé at plante træer i rabatten ved vejen. Det vil dels se pænt ud, og vil dels kunne afholde folk fra at parkere biler i rabatten.

        • Bådepladser – Når Skanska har solgt alle bådpladser, skal der etableres bådelaug i G/F-regi. Det er dog endnu ikke aktuelt. På grund af Skanskas høje priser, har G/F i øvrigt indgået en aftale med Københavns Kommune om leje af bådpladser længere inde i Tømmergraven.

        • Udvendigt træværk – Skanska har oplyst, at alt udvendigt træværk (vinduesrammer, håndlister til altanværn og altanbelægning) er vedligeholdelsesfrit. Dette er bekræftet af uvildige sagkyndige, og leverandøren af træværket har skriftligt bekræftet, at det ikke påvirker garantien, at træværket ikke får oliebehandling. Det blev understreget, at det er foreningen, der har den udvendige vedligeholdelsespligt (og -ret). Det er således ikke tilladt for den enkelte ejer at behandle udvendigt træværk. Dette skal også sikre, at ejendommen udadtil fremtræder ensartet.

    5. Eventuelt

        • Drifts- og vedligeholdelsesmapper til de enkelte lejligheder – Søren undersøger hos Skanska, hvornår en ny og fuldstændig mappe er klar.

        • Opslagstavler i opgangen – Jens indhenter oplysning hos Allan Odgaard om den løsning, der valgt i blok D.

    6. Næste bestyrelsesmøde

      1. Næste bestyrelsesmøde afholdes torsdag den 2. september 2010 kl. 17.00 hos Peter Knuthsen, Havneholmen 36, 4.tv.