2009-10-26 Parkering langs Havneholmen

Post date: Oct 9, 2015 2:35:28 AM

Kære Beboer.

Hvis ikke du lejer en parkeringsplads kan du kontakte Trine Berg, tlf. 60387200 for at leje en. Er du lejer hos Location skal du i stedet kontakte Christina Schultz, tlf. 45260597.

Jeg skal herefter bede dig om kun at parkere din bil i parkeringskælderen og henvise dine gæster til Fisketorvets parkeringsplads. De mange biler langs Havneholmen blokerer for brandveje, servicefunktioner (som fx tømning af vores affaldssug), og gør vejen usikker, da den ikke er dimensioneret til parkering.

Der vil i nærmeste fremtid blive opsat skiltning omkring P-forbud, da det er ulovligt at holde langs vejen. Jeg håber dog, at vi kan få fjernet bilerne allerede nu, så vi igen kan benytte vores affaldssug i stedet for de midlertidigt opstillede containere i terræn.

Jeg skal også gøre opmærksom på, at den store container i kælder kun er til storskrald hvor den simple defination er “kasseret indbo”, fx møbler. Vi har andre genbrugscontainere til pap og papir. Miljøaffald kan afleveres på Vasbygade 26, og alm. dagrenovation (alt affald fra alm. husholdning inkl. fx emballage) skal i 15-liter poser og derefter i affaldsskakten (når systemet igen er i drift). Bemærk også her, at der kun må bruges 15-liter poser, så affald der ikke umiddelbart kan komme i en 15-liter pose skal brydes op i mindre stykker.

Det er vigtigt, at vi alle overholder dette, da konsekvensen i værste fald bliver, at ordningen opsiges, enten fordi kommunen ikke vil acceptere gentagne fejlsorteringer, eller fordi, at vores budget ikke kan klare den øgede tømningsfrekvens forårsaget af, at folk smider alm. affald i containeren (vi betaler for hver tømning).

På vegne af bestyrelsen

Allan Odgaard, formand.