2020-06-10 Bestyrelsesmøde

Post date: Jun 17, 2020 11:45:27 AM

Dagsorden

    1. Velkomst og godkendelse af dagsorden

    2. Udpegning af referent.

    3. Konstituering, efter vedtægterne skal vi udpege en næstformand og en sekretær. Vi skal beslutte hvem der skal være ansvarlig for bådpladserne, de ydre områder, finansielle og regnskabsmæssige forhold.

    4. Larm, forstyrrelse og affald på foreningens område. hvad gør vi?

        • Det er ikke bestyrelsens ansvar at være myndighed og at gennemtvinge ro og orden i området. Men bestyrelsen og ejerforeningerne kan tage initiativer som understøtter bedre forhold.

        • Nogen skal melde sig til at tage ansvar for eventuelle initiaver.

        • Forslag til initiativer: ændret skiltning, indkaldelse til et borgermøde med det formål at aktivere beboerne, ændret affaldssystem i området. Andet?

    5. Bådebroen, hvordan drives den i det daglige? Hvem kunne frivilligt tage ansvar for at holde et vågent øje med broen? Kan vi betale viceværten for at gøre det?

    6. Vicevært

    7. Eventuelt

Til stede

Jens Rise, Peter Mikkelsen, Anette Hansen, John Lindskog (referent), Philip Hasselqvist (vært), ingen repræsentanter fra Heimstaden.

Referat

    1. Dagsorden blev godkendt

    2. John Lindskog påtog sig referatet

    3. Jens Rise er formand. Philip Hasselquist blev valgt til næstformand. Jens og Peter godkender fakturaer til betaling. Jette Hanberg HH 42, 5.tv bliver kontaktperson for de grønne områder. Philip bliver kontaktperson for kajakrummet.

    4. Problemerne på promenadebroen blev diskuteret med udgangspunkt i Benjamin Juul Johansen advokatredegørelse af 8. juni 2020. Det store frivillige arbejde som Benjamin har lagt i undersøgelsen blev anerkendt. Den fremmødte bestyrelse er enig i at der er problemer med enkelte af de udefrakommende gæster hvor især larm og besørgelse på matriklen er uacceptabelt. Bestyrelsen er også enig i, at det ikke er dens opgave at være myndighed på området. Det er en politiopgave. Bestyrelsen vil støtte initiativer som søger at forbedre forholdende for beboerne. Dette kan bl.a. være mere klar skiltning. Hvis skiltningen skal ændres vil GF fremsende den ønskede tekst til forhåndgodkendelse hos relevante myndighed for at undgå at man tvinges til at fjerne den igen som skete på Islands Brygge sidste år. Bestyrelsen vil forsøge at mobilisere ildsjælene omkring problemerne. John har taget kontakt til Benjamin som gerne vil stå for at etablere en arbejdsgruppe til at komme med konkrete forslag til hvad vi kan gøre som beboere og hvorledes GF kan støtte op om disse initiativer.

    5. Jens undersøger om Jette også vil være kontaktperson for bådpladserne. Alternativt Michael Bo Hansen.

    6. Samarbejdet med viceværten Wilner blev diskuteret. Det blev besluttet at Jens tager kontakt til Wilner omkring viceværtens opgaver og kvaliteten af leverancerne, særligt trappevask og cykeloprydning.

    7. Kajakbroen sidder fast i befæstningen til promenadebroen så den ikke kan bevæge sig op og ned ved skiftende vandstand. Philip har undersøgt sagen nærmere og det kan muligvis ordnes med en ordentlig rengøring, Jens taler med Wilner om dette.