2022-03-03 Bestyrelsesmødereferat

Havneholmen Ejerforening II

Referat af bestyrelsesmøde 7. marts 2022

Til stede: John Lindskog (formand), Per Rasmussen, Rasmus Resøe Jakobsen, Jens Rise Rasmussen.

Fraværende: Rikke Hjelde, Annie Cedersjö.

  1. Velkomst og valg af referent

John bød velkommen, Jens blev valgt som referent

  1. Status på ventilations projekt

Per fortalte at, den forkerte emhætte var skiftet. Ventilationsformaet E. Klink ville komme torsdag d. 10. marts 2022 og lave de sidste indreguleringer. Efter indreguleringener det oplyst at ventilationen er i orden. En enkelt beboer synes der er for meget larm fra badeværelseventilationen, men der bliver ikke gjort mere i HH 36 tv søjlen.

Rasmus fortalte at nogen havde bemærket at i HH 34 var der noget galt med ventilationen. Det var dog ikke udbredt i spørgeskemaundersøgelsen.

  1. Status på fittingprojektet

Jens fortalte at, den sidste del af projektet ville blive gennemført i ugen 14-18. marts 2022. I hver lejlighed ville der skulle arbejdes i fire dage. Beboerne var varslede to gange.

  1. Kommende generalforsamling d. 28. marts kl. 17.30 i gæstelejligheden HH 42, st. tv

    1. Økonomi, der er budgetteret med et underskud på ca. 45.000 kr. Bestyrelsen anser det for forsvarligt, fordi der er dyre projekter på programmet i 2022, og fordi der er stadig en likvid reserve i grundfonden. Endvidere er der allerede udskrevet en ekstraregning i 2022 til fittingsprojektet. Der er afsat 20.000kr. til praktisk hjælp til bestyrelsen, så flere opgaver kan laves af eksterne, så bestyrelsen kan koncentrere sig om at være beslutningstagere. På mødet blev der fremsat ønske om at kunne følge foreningens økonomi oftere end en gang om året, det kan den kommende bestyrelse arbejde med.

    2. John, Per, Rasmus og Jens forventer at stille op til bestyrelsen ved generalforsamlingen. Jens vil spørge nogen af de nye beboere, om de ikke har lyst til at stille op.

    3. Beretning, John laver et udkast, som rundsendes til inspiration og kommentering. Oplagte emner er ventilationsprojektet, faldstammeprojektet og fittingprojektet.

  2. Orienteringer

    1. HH 34 5. th, her trænger der vand ind. Reparationen kan ikke betales af forsikringen. Viceværten har igangsat reparation.

    2. Jens orienterede om hvad der var sket i beslutningen om saunavognen. Der var enighed om, at det var positivt, at gårdrummet kunne bruges til andet end at se grå ud. Enhver event i fremtiden skal godkendes af grundejerforeningens bestyrelse.

    3. Jens fortalte om hvad der var sket med båden, der skulle reddes af en kran. Der havde været tale om at kranen skulle ind på vores område, men det var opgivet, da det ikke var sikkert at vores belægning kunne holde til det.

    4. Dorthe Howaldt og Benjamin Juhl Johansen har forladt både denne bestyrelse og grundejerforeningens bestyrelse siden seneste bestyrelsesmøde.

  3. Eventuelt

Intet til dette punkt.