2014-11-03 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:55:58 AM

Dagsorden

    1. Opfølgning fra tidl.:

        • Flaskecontainer.

        • Udspyer (HH 42, 7.).

    2. Montørarbejde ved varmekælder (rydning af D53).

    3. Rensning af varmtvandsbeholder (ca. 10K).

    4. Administrator.

    5. Vicevært.

    6. Ventilation.

    7. Forslag fra medlemmer.

    8. Næste møde: Tid og sted.

    9. Eventuelt.

Tilstede

Henrik Petersen, Peter Mikkelsen, Hans Christian Birkegaard, Inge Frydensberg, Allan Odgaard og Arne Raaschou.

Referat

    1. Opfølgning fra tidligere:

        • Der har tidligere været talt om at flaskecontaineren ofte er overfyldt. Henning Lambertsen mener ikke at det er et generelt problem. En ekstra container vil medføre ekstra arbejde med at flytte rundt på dem og optage mere plads. Vi ser på hvordan det ser ud de næste måneder.

        • Ang. opsætning af 1 eller 2 ekstra udspyere på altanen på 7. De er dyre at etablere. AO kontakter Skanska, som monterede de første – har mandat til at bruge op til 20.000 kr. Dertil skal ejeren opfordres til at tilse afløbet jævnligt.

    2. Montørarbejde ved varmekælder.

      1. I forbindelse med montørarbejde ved varmekælder skal vi have en rørgennemføring til kælderrum D53, som derfor skal ryddes, muligvis et par måneder. Inge kontakter ejeren for at høre hvornår det kan lade sig gøre. Vi kan flytte tingene i gæstelejlighedens rum til Allans rum så tingene i D53 kan flyttes til gæstelejlighedens rum.

    1. Rensning af varmtvandsbeholder.

      1. Rensning af varmtvandsbeholder samt afsyring af varmeveksler skal foretages med mellemrum. Vi diskuterede intervallet ud fra forskellige anbefalinger som AO har modtaget – mellem 12 og 30 mdr. Vi valgte at få det gjort hver 18 mdr. og bede om en samtidig vurdering af tilstanden.

    1. Administrator.

      1. Vores nuværende administrator har valgt at holde op med selv at supportere boligforeninger, som de derfor har bedt Datea om at hjælpe. Vi har tidligere haft dårlige erfaringer med Datea, men de skulle være blevet bedre, så vi giver dem en chance i 1 års tid.

    1. Vicevært.

      1. Da HL ikke kan opfylde vores ønske om god kontakt til beboerne samt løsning af visse lavpraktiske opgaver, ønsker vi at finde en anden vicevært. AO ønsker dog stadig at få hjælp fra HL i forbindelse med mere administrative opgaver som budget, forsikrings- og garantisager m.v. Mulige kandidater til jobbet som vicevært kan være Datea samt Housing Group på Kigkurren, Islands Brygge. AO kontakter Housing Group med henblik på et møde.

    1. Ventilation.

      1. Ventilatorer i forbindelse med affaldsskakter kræver ingen udregning og kan skiftes til mindre modeller for ca. 10.000 kr. eks. moms for alle 3 opgange. I forbindelse med udsugning fra badeværelser har vi fået foretaget beregninger, men mangler at få en pris. PM kontakter Helle, Skanska for at rykke for tilbagemelding på krav rejst i forbindelse med 5-års gennemgangen.

    1. Forslag fra medlemmer.

      1. Ingen forslag modtaget.

    1. Næste møde: Tid og sted.

      1. Næste møde bliver mandag d. 12. januar kl. 17 hos Peter i nr. 42, 6.tv.

    1. Eventuelt.

        • Juletræs-afhentning. AR kontakter kommunen for at aftale afhentning af juletræer mandag d. 29. december. AR skriver opslag som fortæller om muligheden og nævner container d. 6. januar – her bliver træerne dog ikke genbrugt.

        • Bådebroen hænger stadig kun fast i et af beslagene. AR kontakter Helle, Skanska for at høre hvornår der sker noget.

        • Pullerter er stadig ikke gjort færdig. HP kontakter smeden. Evt. indhente tilbud fra en anden smed.