2016-09-28 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 3, 2016 7:43:01 AM

Dagsorden

    1. Opfølgning/orientering

    2. Møde med Skanska

    3. Vinterforanstaltninger

    4. Genplantning

    5. Pullerter

    6. Ekstra cykelstativer

    7. Udefrakommendes brug af promenadebroen

    8. Nøglebokse ved kælderport

    9. Næste møde

    10. Eventuelt

Til stede

Karen Gerholt (EF-I), Jesper Witt Knudsen (EF III & IV), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II, referent), Allan Odgaard (EF-I, formand), Arne Raaschou (EF-I) og Jette Handberg (EF-I, suppleant).

Referat

    1. Opfølgning/orientering

      1. Allan Odgaard orienterede om følgende:

        • Genopretning af fortov/rabat efter DONGs gravearbejde er nu udført nogenlunde tilfredsstillende. Der var enighed om ikke at foretage yderligere.

        • Der er afholdt evalueringsmøde med Housing Group, som har lovet bedre opfølgning på større projekter, herunder i form af ugentlige statuslister.

        • Udskiftning af knækkede fliser mod bolværket har ligget stillet i flere perioder, men er nu færdiggjort, også ud for gårdrum A. Arbejdet er ikke udført fuldt tilfredsstillende, men henset til det lave vederlag og overvejelserne om en kommende større fliserenovering var der enighed om ikke at foretage yderlige.

        • Der er endnu ikke afholdt møde med kommunen om yderligere genbrugscontainere, da kommunen ikke har reageret på henvendelser. Henset til, at vi er blevet tildelt en tredje flaskecontainer, og at kapaciteten i øvrigt synes nogenlunde tilfredsstillende, var der enighed om for tiden ikke at foretage yderligere.

        • Status for projektet med etablering af Y-bomme til bådepladserne var uafklaret. Allan Odgaard kontakter formanden for Båd- og Brolauget, John Svensson, for afklaring af, om projektet udskydes til næste år.

    2. Møde med Skanska

      1. Allan Odgaard og Jens Kruse Mikkelsen har den 7. september 2016 holdt møde med Skanska foranlediget af, at alle de ledige parkeringspladser i kælderen er udlejet til Pandora A/S.

      2. Der var på datoen for mødet 11 personer på venteliste, hvoraf den ”ældste” er skrevet op i april 2016.

      3. Skanska er indstillet på, at gøre status med Pandora omkring januar/februar om deres udnyttelse af p-pladser, således at evt. ledig kapacitet kan stilles til rådighed for beboere på ventelisten, enten ved direkte leje fra Skanska eller ved fremleje fra Pandora.

      4. Pandora er orienteret om, at deres medarbejdere ikke må benytte beboelsesopgangene som udgang, men skal benytte rampen som ud- og indgang.

      5. Det har været overvejet at sætte lås på dørene til beboelsesopgangene for at hindre uberettiget brug og eventuelt lave flugtvej ad trappen til kajakrummet. Jesper Witt Knudsen oplyste, at der efter reglerne højst må være 25 meter til en flugtvej.

      6. Allan Odgaard undersøger, hvordan de håndterer flugtveje hos ”de hvide” (Havneholmen 48-86).

    3. Vinterforanstaltninger

      1. Der var enighed om at acceptere tilbud fra Grøn Vækst A/S: Saltning pr. gang med Viaform: 1.343,75 kr., rydning (inkl. efterfølgende saltning) pr. gang 2.468,75 kr. og rådighedstillæg på 625 kr. pr. md.

    4. Genplantning

      1. Der forelå tilbud fra Grøn Vækst A/S:

        • Prydgræsser: 41.243,75 kr.

        • 4 nye træer: 15.312,50 kr.

        • Arbejdsløn (ca.): 37.031,25 kr.

      2. Der er ikke umiddelbart penge i budgettet for i år til at afholde udgifterne, men der var enighed om, at det var ønskeligt at få renoveret de grønne arealer. Allan Odgaard kontakter formanden for Båd- og Brolauget, John Svensson, for afklaring af, om projektet med Y-bomme kan udskydes til næste år, jf. pkt. 1.

      3. Der var enighed om at acceptere tilbuddet fra Grøn Vækst, forudsat projektet med Y-bomme kan udskydes til næste år, da genplantning helst skal ske om efteråret.

    5. Pullerter

      1. Der er stjålet to af vores aftagelige pullerter, som afspærrer gårdrummene. Housing Group har forsøgt at indhente tilbud på genanskaffelse af pullerterne, der skal fremstilles specielt til ejendommen, men der må forventes en leveringstid på mindst 2 måneder.

      2. Jesper Witt Knudsen tilbød at formidle kontakt til et firma, som kan levere hurtigere. Firmaet kan kontakte Allan Odgaard omkring besigtigelse.

    6. Ekstra cykelstativer

      1. For at undgå, at cykler henstilles i bedene efter genplantning. jf. pkt. 4, kan det overvejes at etablere yderlige cykelstativer i gårdrum A og B.

      2. Allan Odgaard indhenter tilbud, som sendes til skriftlig godkendelse.

    7. Udefrakommendes brug af promenadebroen

      1. Der har fra beboere været klager over, at promenadebroen benyttes af udefrakommende.

      2. Efter lokalplanen skal broen være offentligt tilgængelig. Der var derfor enighed om, at der ikke kunne gøres yderligere ud over den gennemførte opsætning af ordensregler på affaldsstativerne.

    8. Nøglebokse

      1. Der er placeret tre ikke-indmurede nøglebokse uden for porten til parkeringskælderen, hvilket indebærer en risiko for nøgletyveri.

      2. Jesper Witt Knudsen oplyste, at den ene nøgleboks tilhører Nordic Property Management, og at man vil opsætte indmuret nøgleboks i stedet. Han vil undersøge, hvem de to øvrige, ikke-indmurede nøglebokse tilhører.

    9. Næste møde

      1. Næste møde indkaldes efter behov, dog senest inden generalforsamling i maj 2017.

    10. Eventuelt

      1. Allan Odgaard oplyste, at han ønsker at fratræde som formand for GF I-IV til næste generalforsamling og han opfordrede til, at man benyttede tiden frem til generalforsamling til at finde en ny formand.

      2. Karen Gerholt tilbød at undersøge muligheden for at få gratis træer tildelt af kommunen.