2014-12-03 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:56:03 AM

Dagsorden

    1. Præsentation af Datea ved Kurt Jacobsen

    2. Godkendelse af dagsorden

    3. Opfølgning på sidste møde

    4. Driftsleder-aftalen

    5. Status på 5-års-gennemgang

    6. Låsesystem på dørene ind til kælderrums-gangene

    7. Eventuelt

Tilstede

Jens Rise Rasmussen, Mads Larsen, Jens Kruse Mikkelsen, Trine Mortensen, John Svensson og Marie Domange Jordö (suppleant).

Referat

    1. Præsentation af Datea ved Kurt Jacobsen

      1. Ejendomsadministrator Kurt Jacobsen deltog under dette punkt og orienterede om, at Administrea har overdraget sine administrator-aftaler med ejerforeninger og andelsboligforeninger til Datea fra den 1. november 2014. De enkelte ejere er orienteret herom pr. brev. Han orienterede endvidere om de ydelser, som Datea tilbyde, både inden for og uden for det almindelige administratorhonorar.

      2. Indtil videre sker administrationen på grundlag af ejerforeningens hidtidige aftale med Administrea. På et senere tidspunkt vil der skulle indgås en sædvanlig aftale direkte med Datea.

    2. Godkendelse af dagsorden

      1. Ingen bemærkninger.

    3. Opfølgning på sidste møde

      1. Der er opsat opslag på opslagstavlen i stueetagen med henvisning til foreningens officielle hjemmeside (Jens Kruse) og indsamlet oplysninger fra ejerne om deres telefonnumre og mailadresser til brug i akuttilfælde (Trine). Udarbejdelse af en plan for strategisk, forebyggende vedligeholdelse af ejendommen er udskudt på drøftelserne af den fremtidige driftsleder-aftale, jf. pkt. 4.

    4. Driftsleder-aftalen

      1. E/F Havneholmen I ønsker at skifte driftsleder (viceværtfunktion) fra Driftspartner ApS (Henning Lambertsen) til Housing Group A/S. Det samme vil formentlig ske for G/F Havneholmen I-IV.

      2. Dette er i overensstemmelse med Henning Lambertsens egne ønsker, og det vil derfor formentlig være hensigtsmæssigt, at vi også skifter driftsleder.

      3. Bestyrelsen bemyndigede formanden til forhandle nærmere herom, inklusive en rabat, hvis begge ejerforeninger vælger samme driftsleder, og i givet fald indgå en ny driftsleder-aftale.

    5. Status på 5-års-gennemgang

      1. Jens Rise orienterede om status for 5-års-gennemgangen og fremhævede navnlig, at altanerne er under udbedring, men at Skanska har afvist ansvar for mangler ved ventilatorerne på taget og ved porttelefonerne.

      2. Porttelefonerne kan formentlig for et beskedent beløb tætnes med gummipakninger, så de ikke blive fugtige og ustabile, mens det overvejes nærmere sammen med E/F I, om der skal foretages yderligere i forhold til Skanska mht. ventilatorerne på taget.

    6. Låsesystem på dørene ind til kælderrums-gangene

      1. I overensstemmelse med et ønske, som kom frem på generalforsamling, har Jens Rise undersøgt muligheder og priser for etablering af et andet låsesystem på dørene ind til kælderrums-gangene for at imødegå indbrud.

      2. Der var enighed i bestyrelsen om, at der ikke er anledning til at gå videre med dette spørgsmål på nuværende tidspunkt, men der vil blive orienteret herom på næste generalforsamling.

    7. Eventuelt

      1. Næste møde i bestyrelsen afholdes onsdag den 11. marts 2015 kl. 18.00 hos John, Havneholmen 34, 4.th.

      2. Generalforsamlingen afholdes onsdag den 15. april 2015 kl. 18.00.