2014-01-08 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:54:57 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Gennemgang af mødereferat fra sidste møde

    3. Opslag i opgange

    4. Indbrudssikring. Hvad kan gøres? – Gennemgang af hoveddøre. Kan de brydes op let?

    5. Kontaktnumre ved akut skade. Lejlighedsadgang.

    6. Viceværten – overdragelse af opgaver under ferie

    7. Arbejdsplan (for vicevært)

    8. Fælles juletræs-afhentning

    9. Status på 5-års gennemgang

    10. Forslag fra medlemmer

    11. Eventuelt

    12. Næste møde: Tid og sted

Tilstede

Jette Handberg, Arne Raaschou, Inge Frydensberg, Michael Hansen og Peter Mikkelsen

Referat

    1. Valg af referent

      1. Referent blev Peter Mikkelsen

    2. Gennemgang af mødereferat fra sidste møde

        • “Pkt. 2. De enkelte ejere hæfter selv for skader på målere mv. i teknikskabet.” — Dette må vi sikre bliver indført i husordenen, hvis det ikke allerede er sket. Inge vil kontakte Allan herom.

        • Michael vil sikre, at der på opslagstavlen kommer meddelelse om nyheder til husordenen. Gerne en ny meddelelse efter hvert bestyrelsesmøde, og beboerne kan evt. oplyses om afholdt bestyrelsesmøde.

        • “Pkt. 3. Hjemmeside.” — Vi afventer Allan.

        • “Pkt. 4. Årsregnskab og budget 2014.” — Afventer Allan, men skal foreligge inden generalforsamlingen (Maj?).

        • “Pkt. 5. 5-års gennemgang, bygning. Mangler.” — Helle Vilmann, Henning Lambertsen, og Michael vil foretage denne gennemgang.

        • “Pkt. 6. Opslag i opgange.” — Michael har nøgle til boksen.

        • “Pkt. 7. Arbejdsplan for vicevært” — pkt 7. i aktuelle bestyrelsesmøde, se nedenfor under dette punkt.

        • “Pkt. 8.” — Der var tilfredshed med den ændrede placering af battericontainer.

        • Vi (Michael?, Inge?) skal spørge Allan om Måler på varmeforbrug i trappeopgange og depotrum.

        • PM har undersøgt muligheder for ladestander til el-bil, men har besluttet at vente, da Clevers tilbud ikke indfriede forventningerne, hverken angående pris eller teknik.

        • “Pkt. X.” — Der er et ønske om en stikkontakt i depotrum ved dør til P-kælder (ikke dør ud til cykelstativer). Michael vil gå videre med dette ønske. Måske ved at bestille elektriker via Henning Lambertsen.

        • Angående vand i depotrum, så kører der en dialog mellem Henning Lambertsen og Skanska. Michael vil spørge Henning herom for at få en afklaring.

    3. Opslag i opgange

      1. Michael har et sæt nøgler. Allan har givet udkast til en tekst. Michael vil reducere heri og fremkomme med et forslag.

      2. Der kan blive tale om 2 typer meddelelser (2 sedler).

      3. 1/ Fast information. Fx husorden, vicevært, bestyrelse, hjemmeside

      4. 2/ Skiftende information. Fx nyt fra seneste bestyrelsesmøde, næste møde, generalforsamling, tidspunkt for afhentning af juletræer mm.

    4. Indbrudssikring. Hvad kan gøres? – Gennemgang af hoveddøre. Kan de brydes op let?

      1. Anledningen har været et indbrudsforsøg i lejlighed i nr. 38. Imidlertid kan alle skaffe sig adgang til trappegangene, især gennem kælder.

      2. Der eksisterer en Facebook-gruppe: ”Havneholmen 20-42” (aktuelt 113 medlemmer). Arne og Michael er på. Michael vil i denne facebookgruppe anføre noget i retning af: ”Der har været forsøg på indbrud i ...”, således at vi på denne måde opfordrer alle til at sikre deres dør til lejlighed, evt. laver aftale med nabo.

    5. Kontaktnumre ved akut skade. Lejlighedsadgang.

      1. Ved akut skade, fx vandskade, indbrud eller skade på altan, vil det være ønskeligt at kunne kontakte ejeren af en given lejlighed for at kunne få lejlighedsadgang, også i tilfælde af at ejeren er bortrejst. En løsning kunne være en kontaktliste, hvor ejerne kan oplyse om kontaktmuligheder (telefon, e-mail). For vores bloks vedkommende, vil Arne lægge en slip herom i alles postkasse. Adgang til kontaktlisten vil herefter foregå gennem bestyrelsen.

      2. Angående den nylige vandskade, er der en aftale med Skanska, at udvidelsesmanchetterne skal udskiftes. Her må vi kontakte Skanska for at sikre, at det bliver gjort.

    6. Viceværten – overdragelse af opgaver under ferie

      1. Vi ønsker at vide, hvornår vores vicevært, Henning Lambertsen, er på ferie eller bortrejst i anden anledning. I så tilfælde, hvem der er hans afløser med kontaktmulighed, e-mail og telefon.

      2. Her i juleferien har der været ekstraordinært ophobning af skræl i kælderen omkring containerne. Det vil vi gerne have gjort noget ved, så det ikke gentagne gange ophober sig. Vi må tale med Henning Lambertsen herom.

    7. Arbejdsplan (for vicevært)

      1. Til næste bestyrelsesmøde vil vi invitere Henning Lambertsen, idet Henning selv bør være med for at aftale hans arbejdsplan. Her har vi nogle ønsker til pæreskiftning, rengøring mm. Michael vil invitere Henning og opfordre ham til at sende os hans nuværende arbejdsplan inden mødet.

      2. Vi vil gerne at beboere ikke benytter trappereposen til at opbevare sko, støvler og andre ejendele i længere tid ad gangen. Det står også i husordenen. Måske skal dette pointeres med opslag i opgangene?

    8. Fælles juletræs-afhentning

      1. Kommunen har givet tilbud om afhentning af juletræer, højst 2 gange pr. ejendom, jf. http://www.kk.dk/da/borger/bolig/affald/sorter-dit-affald/juletraesafhentning

      2. Det skal vi være forberedt på inden næste Jul, således at vi får udpeget en opsamlingsplads og givet meddelelse herom i opgangenes opslagsbokse.

    9. Status på 5-års gennemgang

      1. Der er tre 5-års gennemgange: en lejlighedsgennemgang, som er igangværende. Desuden en 5-års gennemgang på bygninger og en 5-års gennemgang på terræn.

      2. Angående gennemgang af bygningerne, er der måske et problem med altanerne, som mange steder drypper fra områder, der burde være tørre. Michael har fået sin overbos altan undersøgt. Henning L var med, men det var ikke muligt umiddelbart at reparere fejlen. Dette blev meddelt Helle Vilmann som en 5-års fejl, men Helle har ikke svaret. Måske skyldes det en konstruktionsfejl ved altanerne.

      3. Jette har bemærket rustdannelse ved nogle samlinger. Hvis der står vand, som burde løbe til afløb, kunne der måske være en konstruktionsfejl, som det være bedst at få udbedret inden det bliver for dyrt.

      4. Vi ønsker derfor alle altaner gennemgået ved 5-års gennemgang af bygninger.

      5. I terrænet er der observerede knækkede fliser tæt ved kajkant. Det kunne skyldes at underlagssand forsvinder ud i havneløbet. Dette bør påpeges ved 5-års gennemgang af terræn.

      6. Vi vil gerne have både Allan og Henning med ved disse 5-års gennemgange på bygninger og terræn.

    10. Forslag fra medlemmer

      1. Ingen forslag fra medlemmer.

    11. Eventuelt

      1. Michael meddelte, at der var kværnet en postkasse ved nr. 38 i forbindelse med vinduespudsning. Vil sende en mail til Henning herom.

    12. Næste møde: Tid og sted

      1. Onsdag 14. maj kl. 17:00 hos Jette, 42, 5.