2014-06-23 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:55:27 AM

Dagsorden

    1. Valg af referent

    2. Montering af anoder (bolværk)

    3. Skift af administrator/forsikring

    4. Affald ved promenadebro (kapacitetsudvidelse)

    5. Fortrydelsesret vedr. reservation af gæstelejlighed

    6. 5-årsgennemgang

    7. Båd- og brolaug

    8. Forslag fra medlemmer

        • Opsætning af skilte vedr. hundeluftning

        • Fældning af birketræer

    9. Næste møde

    10. Eventuelt

Tilstede

Inge Frydensberg (EF-I), Jette Handberg (EF-I), Jens Kruse Mikkelsen (EF-II), Allan Odgaard (EF-I, formand), Jens Rise Rasmussen (EF-II), Arne Raaschou (EF-I, suppleant) og John Svensson (EF-II, suppleant).

Referat

    1. Valg af referent

      1. Jens Kruse blev valgt som referent.

    2. Montering af anoder (bolværk)

      1. Der er tidligere modtaget et tilbud på ca. 250.000 kr. for montering af anoder på bolværket (rustbeskyttelse). Det kan muligvis gøres billigere, hvis de bliver monteret fra en pram i stedet for af dykkere. Der var imidlertid enighed om, at montering foretaget af dykkere forekom mere professionel og holdbart.

      2. Allan indhenter to tilbud på opgaven, da det tidligere tilbud er udløbet, og iværksætter herefter opgaven.

    3. Skift af administrator/forsikring

      1. Der var enighed om, at den nye administrator (bogholder) bør have underslæbsforsikring, jf. herved grundejerforeningens vedtægter § 12, stk. 4. Udgiften hertil – ca. 3.000 kr. – kan lægges oven i den tidligere oplyste pris.

    4. Affald ved promenadebro (kapacitetsudvidelse)

      1. Der er problemer med, at de nuværende udendørs affaldsbeholdere ikke har tilstrækkelig kapacitet til at rumme affaldet fra de mange mennesker, der opholder sig på bådbroen i sommerhalvåret.

      2. Der var enighed om at anskaffe fire affaldsbeholdere (sække i træstativ), som foreløbig placeres og fastgøres på bådbroen – én ud for hver bygning.

      3. Det skal drøftes med Henning, om de nye affaldsbeholdere mest hensigtsmæssigt fjernes i vinterhalvåret (for at undgå tømning i perioder, hvor der ikke er behov for ekstra affaldskapacitet).

    5. Fortrydelsesret vedr. reservation af gæstelejlighed

      1. Der var enighed om at indføre en ordning, hvor man kan fortryde reservation af gæstelejligheden indtil 14 dage før lejeperiodens start og få 50 % af det betalte beløb retur i form af et tilgodebeløb ved fremtidig leje af gæstelejligheden. Det vil være administrativt for tungt at skulle tilbagebetale penge, hvorimod tilgodebeløbet kan registreres i reservationsprogrammet. Der var enighed om ikke at give fuld refusion af lejebeløbet, da det kunne tilskynde til for lemfældige reservationer (”for en sikkerheds skyld”), hvis man altid kunne få hele beløb retur indtil 14 dage før lejemålet.

      2. Den nye ordning iværksættes af Allan, når reservationsprogrammet er blev omprogrammeret. Samtidig skal der oplyses om fortrydelsesretten på hjemmesiden.

    6. 5-årsgennemgang

      1. Allan orienterede om den forestående 5-årsgennemgang af fællesarealerne med Skanska.

    7. Båd- og brolaug

      1. Bestyrelsen drøftede et udkast til vedtægter for et både- og brolaug, som i henhold til grundejerforeningens vedtægter § 3, stk. 2, kan bemyndiges til forestå administration og drift af bådpladserne.

      2. Der var enighed om, at vedtægterne bør præciseres på følgende punkter:

        1. Det bør fremgå af formålsparagraffen, at både- og brolauget skal bidrage til vedligeholdelsen af de fællesanlæg, der vedrører bådpladserne (bådbroen, el-stik og bøjer).

        2. Det bør fremgå, at bestyrelsen vælges af både- og brolaugets generalforsamling.

        3. Fremgangsmåden og kompetencen ved eventuel nedlæggelse af både- og brolauget bør beskrives.

        4. Kontingentbeløbet bør ikke fremgå af vedtægterne, da det kan ændres over tid.

      3. Der var enighed om, at et revideret udkast til vedtægter kan behandles på skriftligt grundlag uden nyt bestyrelsesmøde. Hvis der ikke kommer indsigelser fra bestyrelsesmedlemmer inden for 1 uge efter udsendelse i skriftlig høring, har bestyrelsen givet sit samtykke til oprettelse af både- og brolauget, jf. bemyndigelsen fra generalforsamlingen.

    8. Forslag fra medlemmer

      1. Der var enighed om, at problemet med efterladenskaber fra hunde næppe løses ved skiltning. I stedet blev det besluttet at lave en lille ”kampagne” for at gøre beboerne opmærksomme på problemet ved at runddele ”hundeposer” i postkasserne til alle beboere.

      2. Allan laver følgebrevet, mens Inge indkøber og omdeler ”hundeposerne”.

      3. Der var ikke tilslutning til et forslag om at fælde birketræerne pga. allergiproblemer. Der var imidlertid enighed om – hvis det bliver aktuelt med en udskiftning af træerne – at det må overvejes, om andre træsorter giver færre gener for allergikere og samtidig kan gro i det noget udsatte miljø så tæt på havnen.

    9. Næste møde

      1. Der indkaldes til næste møde, når der er behov for det.

    10. Eventuelt

      1. Smeden har endnu ikke foretaget udbedringer af pullerterne foran gårdrummene eller leveret de yderligere udendørs cykelstativer.

      2. Der var enighed om, at Allan nu giver smeden en sidste frist for at levere. I modsat fald må vi kræve det tilgodehavende beløb udbetalt og få en anden til at udføre arbejdet. Der var enighed om, at der bør laves en særlig nøgle til de nye hængelåse til pullerterne, som opbevares hos Henning (viceværten), medmindre der er lovkrav el.lign. for at det fortsat skal være en såkaldt MS-nøgle.