2021-12-06 Bestyrelsesmøde

Besytyrelsesmøde 6. december 2021. Grundejerforeningen Havneholmen I-IV

Deltagere: Benjamin Juul Johansen, Dorthe Howaldt, Philip Hasselqvist (Philip mødte først 40 minutter inde i mødet), Michael Bo Hansen, Peter Mikkelsen og Jens Rise Rasmussen.

1. Velkomst og Jens blev referent

2. Forsikring af bådbroen, Det var synspunktet, at GF bør tegne ansvarsforsikringen, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. EF II afviste at den kan tegne forsikringen, skadeshistorikken er for negativ. Benjamin vil tage kontakt til andre havne og høre hvad man gør. Jens spørger Louise om, hvad en ansvarsforsikring koster, hvis GF tegner forsikringen. Spørgsmålet tages op igen på næste møde.

Benjamin stillede spørgsmålstegn ved, hvad det var for en forsikring, der skulle tegnes og i givet fald hvilke områder en forsikring skulle dække – herunder om ikke evt. ansvar for skader ved både kunne afdækkes ved at stille krav om, at bådejere, der har en båd liggende selv tegner en kaskoforsikring for deres egen båd. Derefter udtrykte Benjamin også bekymring ved, at forsikringen skulle gå via en ejerforening og det var i den forbindelse, at han nævnte, at vi i EF II har en skadeshistorik på vores forsikring, som gør at Benjamin ikke ser, at vi som EF kan tilbyde at tegne en forsikring på vegne af GF. Det er stadig hans opfattelse, at GF ikke bør tegne sådan en forsikring.

3. Hjemmeside-især bookingsystem til gæstelejlighed, hvad er muligt? ProBo hjemmesidesystem fungerer rigtig fint til administration og kommunikation med beboerne. Det er ikke velegnet til at håndtere booking af lejlighed for andre end medlemmer. Michael kontakter Louise og Simon i WA og hører om de kunne udvikle en mulighed for at booke gæstelejligheden. Peter fortalte at Allan godt ville fortsætte med at drive det nuværende bookingsystem, det siger vi tak for.

4. Næste års generalforsamling, forslag? Kontrakterne for leje af bådpladserne skal justeres (Michael). Udvendig belysning kunne ændres til LED (Philip). Vi kunne overveje elektroniske låse på fællesdøre (Peter). Der skal ligge forslag til budgetter, når der holdes budgetmøder (se. pkt. 11.d.).

5. Nyt fra de grønne områder, skal der plantes? Philip har sendt et forslag ud til politik for beplantning. Forslaget bliver diskuteret i EF I og tages op igen på GF møde. Efter mødet har det vist sig, at der for nyligt er blevet genplantet.

6. Hjertestarter (Philip deltog ikke under dette punkt). Med et snævert flertal blev det vedtaget at bruge 20-25000kr til en hjertestarter på ydervæggen af et af husene. Med i prisen er undervisning i brugen af udstyret, det skal tilbydes til så mange beboere som muligt.. Michael finder i samarbejde med viceværten den optimale placering, så vidt muligt bør den hænge tæt på vejen.

Det var Benjamins holdning, at placering af eksisterende hjertestartere i nabobebyggelser var tilstrækkeligt tæt på. Endvidere har grundejerforeningen tidligere drøftet punktet og afvist at der skulle købes og opsættes en hjertestarter. Dertil kommer, at Benjamin mener, at det falder uden for Grundejerforeningens formål, jf. vedtægterne. Derfor stemte han imod. Dertil kommer, at opsætning af en hjertestarter på en husmur ifølge Benjamins vurdering vil kræve samtykke fra ejerforeningen i den pågældende bygning, hvilket han også bemærkede på mødet.

7. Status på kajakrummet. Der er arrangeret møde for interesserede d. 9. december 2021. Herefter vil der komme et udspil til fremtidig håndtering af de mange SUP’er og kajakker, der ligger i rummet. (Philip)

8. Status på værkstedet. Reparation af varmerør er udført. det store hvide skab har Peter og Michael gennemgået, der er intet af værdi, skabet smides ud af vicecærten, når det er muligt. Cykelophæng i kabelbakke er fjernet. Michael beder Louise (afministrator) om at rundsende en besked om, at alt materiel skal mærkes med navn, dato, adresse og telefonnummer. Det blev besluttet, at der ikke bliver gjort rent i værkstedet, det forventes at brugerne sørger for det. Det er uklart hvem, der er ansvarlig for opgaven.

9. Status på blomsterkasser og skilte. Dorthe har i månedsvis riunget til kommunen en gang om ugen for at rykke. Nu er hun blevet lidt træt, sagen har ikke engang fået sagsnummer endnu. Vi afventer kommunens sagsbehandling.

10. Status på nye skraldespande. Der er bestilt tre nye skraldespande til placering der hvor de runde afskallede står nu. Jens hører Casper om status for opsætning.

11. Nyt om ladestandere i kælderen. Jens er blevet ringet op af Heimstaden. de arbejder på at opsætte én ladestander med effekt på 11 kW. Det er ingenting, det svarer til fem sikringer. Det vil ikke ødelægge noget for kapaciteten i vores el-anlæg. Men det vil heller ikke betyde nogen videre kapacitet for opladning af biler. En beboer i EF II har bedt om tilladelse til at opsætte en ladestander i privat regi. Jens hører beboeren, hvad er status?

12. Eventuelt:

a. EF I vil undersøge belysning i deres egen trappeopgang og evt. ændre belysningen. dette punkt er ikke en del af GF’s arbejde.

b. EF II blev gjort opmærksomme på, at der er et hul bag ved elskabet ved gavlen ved vejen.

c. Viceværten vil spule træværket på promenaden, for at forebygge, at det bliver glat.

d. Jens snakker med Louise (administratoren) om budgetmøder der vil udmynte forslag til budgetter for 2022.

e. Der var opbakning til at Philip arrangerer en gåtur i foreningen sammen med viceværten, for at finde ud af om der er noget, der skal laves til næste år.