2016-08-03 Bestyrelsesmøde

Post date: Sep 13, 2016 4:08:38 PM

Referat

(Peter)

Bestyrelsesmøde i ef 1 Havneholmen

3.8.2016 18:00 hos Peter

Deltagere (alfabetisk):

Allan Odgaard, Arne Raaschou, Henrik Petersen, Karen Gerholt, Peter Mikkelsen, Susanne Mollerup og Søren Enø Larsen

Ingen afbud/fraværende.

1) Halvårsrapport

E/F Havneholmen I

Halvårsrapport for perioden

01.01.2016 til 30.06.2016

Blev godkendt.

2) Grøn Vækst – planer fremover

Udendørs arealer hører under G/F I-IV.

Bedene er i juli måned efter regning blevet renset for ukrudt og fliserne sprøjtet med miljøvenligt godkendt sprøjtemiddel. Der er 1-årig kontrakt med Grøn Vækst gældende fra 1.8.2016.

Forhåbentlig tillader økonomien en sporadisk genplantning i efteråret 2016. Bl.a. i de 2 bede ud mod Havneholmen ved endemuren af nr. 38 samt i bedene, hvor behovet er størst.

Karen m.fl. kontakter Grøn Vækst i løbet af efteråret mht. fremtidig handlingsplan for beplantning.

Grundejerforeningen har indsendt ansøgning om tilladelse til Y-bomme ved kaj. Der er endnu ikke givet tilladelse fra By & Havn.

3) Støj fra Pandora

Glasfacaden mellem Pandoras 2 bygninger reflekterer støj i generende grad, således at lejligheder med facade til Havneholmen er ramt. Især støj fra lastbiler og knallerter bliver reflekteret.

Susanne har fået en vurdering, som foreslår som afhjælpning, at alulister omkring vinduer udskiftes med lister af træ eller plast. Susanne vil gerne prøve dette i et værelse. Bestyrelsen gav tilladelse hertil. Susanne afholder selv udgift.

4) Opfølgning på gamle punkter

a. uautoriseret emhætte i nr. 38

Trods gentagne henvendelser har ejeren ikke reageret efterretteligt. Bestyrelsen har overdraget sagen til retslig opfølgning via vores administrator, Datea. Bestyrelsen ønsker at denne sag afgøres så hurtigt som muligt af hensyn til de øvrige beboere i opgangen.

b. utæt tagterrasse

Såvidt bestyrelsen er orienteret skyldes utætheden til lejligheden 42, 6. th., at en zinc-inddækning er gået fra hinanden. I kommende uge skulle forsikringsmand og byggesagkyndig begge være tilbage fra ferie, hvorefter det forventes, at pågældende kommer herud og kigger på sagen igen.

c. vask af mobilsugs-beholdere

Karen kunne oplyse, at der nu ikke længere er lugtgener i hverken hendes opgang eller lejlighed. Bestyrelsen bakkede op om Allans forslag, at vask af mobilsugs-beholdere og affaldsskakt foretages hver 5. år. Allan vil skrive dette ind i aktivitetskalenderen på vores hjemmeside. Arbejdet vil blive foretaget af firmaet Ensto.

d. varmestyring

Her er der ikke sket noget siden sidst. Wicotec-Kirkebjerg har givet et tilbud, som er dyrt og ikke tilfredsstillende, og dette tilbud vil vi ikke underskrive, men i stedet se os om efter et andet firma, fx Haxholm. Allan vil sende en e-mail til Haxholm.

e. tilbud på oliering

Vi har fået et tilbud på oliering af udendørstræværk ved opgange og vinduespartier. Dette tilbud er på 80 tusinde, som Antony synes er for dyrt. Vi vil se os om efter et alternativt tilbud.

f. ny partner til varmeregnskab

Flere aflæsninger har været upræcise og meget misvisende. Vi vil gerne have et andet firma end Brunata. Måske vil vi vælge Techem, et svensk firma anbefalet af Antony. Næste aflæsning vil blive til oktober, og derfor kan valg af nyt firma til erstatning af Brunata være nært forestående.

Nogle varmtvandsmålere i teknikskabene er gennemtærede og utætte. Vi besluttede, at disse målere skal udskiftes for ikke at risikere vandskader.

Allan og Arne vil arbejde på sagen for at finde en hurtig løsning.

5) Div. Orientering

a. ændring af vedtægter

Arne vil spørge Kurt Jakobsen, Datea, om de nye vedtægter kunne blive rundsendt til bestyrelsesmedlemmerne.

b. tømning af udendørs skraldespande

Siden Housing Group overtog viceværtopgaven er der i juni og juli fjernet affald svarende til mere end 100 sorte affaldssække pr. md., i alt mere end 200 sække over 2 mdr.

c. elevatorudkald d. 15. juni

Der var tale om hærværk på låsen til styreskab for elevator i opgang 38. Ingen af bestyrelsesmedlemmerne kender nærmere til sagen.

d. holdning til Pandora parkering i kælderen

Parkeringskælderen tilhører Skanska, og vores ejerforening har ingen beslutningskompetence desangående. Alle beboere må individuelt skaffe sig eller afvikle de ønskede P-pladser ved selv at lave aftale med Skanska herom. Om Skanska overdrager nogle P-pladser til Pandora er derfor ikke noget anliggende for vores ejerforening.

Bestyrelsen er opmærksom på, at prisen for P-pladser efterhånden er temmelig høj. Allan foreslog, at der på privat initiativ etableres en brugergruppe, som samlet kunne forhandle pris mm. med Skanska.

En sådan brugergruppe kunne evt. etableres via facebook-gruppen, Havneholmen 20-42.

Allan har haft kontakt til Fisketorvet, og der bliver evt. mulighed for at købe døgnbilletter til Fisketorvets parkering.

6 ) Eventuelt

a. Bestyrelsen ønsker at gøre opmærksom på, at kriminelle er begyndt at interessere sig for nøglebokse ved nedkørslen. Heri ligger nøgler til brug for sikkerhedsfirmaer.

Bestyrelsen ønsker, at disse nøglebokse fjernes.

Allan vil tage den op med GF.

b. Desværre er der ud mod Havneholm stjålet to pullerter.

Søren undersøger muligheder for at svejse beslag på en af de stationære pullerter, sådan at de optagelige pullerter kan fastlåses.

7) Næste møde - tid og sted

Mandag 26. september, Kl.: 18:00. Havneholmen 38, 1. th. hos Susanne