2020-09-07 Referat bestyr HH II

Referat af bestyrelsemøde 7. september 2020 Havneholmen EF II hos Jens

Referent : John

Deltagere: Anette Hansen; Rikke Hjelde; Rasmus Resøe Jakobsen; John Lindskog; Trine Mortensen; Per Rasmussen; Eva Stensberg.

Referatet er skrevet ind med kursiv i dagsordenen herunder:

Bestyrelsesmøde Havneholmen EF II, 7. september 2020

Dagsorden:

1. Velkomst, præsentation og gensidige forventninger. Find referent.

Dette er en bordet rundt, fortæl en smule om jer selv. Hvis en melder sig som sekretær i bestyrelsen, så har vi en til at skrive referat, ellers skal vi finde en, der vil skrive referatet for dagens møde.

2. Konstituering, vi skal finde en næstformand og måske en sekretær. I får en præsentation af hvordan vi klarer regnskabet i øjeblikket.

I henhold til vedtægterne skal vi udpege en næstformand og en sekretær. I praksis har vi udpeget en næstformand og en kasserer. Til gengæld går skrivningen af referat (beslutningsreferat) på omgang, så der findes en referent på hvert møde. Kassereren holder øje med finanserne og forbruget.

Generel orientering hvem medlemmerne af den nye bestyrelse er. Konstituering; Jens formand, John næstformand, Trine kasserer, referent går på omgang.

3. Viceværten

Der er en del uoverensstemmelser om hvilke leverancer, der skal leveres hvornår. Der lægges op til en diskussion af samarbejdet.

Vi afventer møde i Grundejerforeningen og derefter afholdes møde med Wilner om hvad viceværtens opgaver er da ikke alle opgaver bliver løst i dag.

4. Foreløbig status på bådelaug.

GF bestyrelsen afventer et justeret udspil til ordensregler af en gruppe frivillige bådejere. GF bestyrelsen har betinget sig at driften fortsætter som en del af grundejerforeningen. Der bliver ikke etableret et selvstændigt bådelaug med eget budget og egne vedtægter. Kritiske beslutninger skal træffes af bestyrelsen for grundejerforeningen. Udspillet fra bådejerne skal behandles på GF bestyrelsesmøde d. 16. september. GF bestyrelse har møde med Newsec d. 17. september.

Vi afvente forslag til vedtægter fra ”ildsjælene”

5. Status, parkering

Der er ikke kommet ret meget konkret fra Newsec. Det tyder på at de går efter en (for dem) fleksibel tildeling. Måske får man i fremtiden ret til at parkere et eller andet sted, hvis der er en plads. Der er ikke noget nyt om ladestandere.

Jens orienterede om situationen vedr. p kælderen. GF har møde med PFA’s (ejeren af p kælderen) adminstrator Newsec den 17 september.

6. Status, affald.

Newsec har fremsendt et udspil om, at det skal koste 6000 kr inkl. moms om året for hver container i kælderen. Hvis vi kan blive enige om prisen, så skal ordningen godkendes af kommunen. Hvis ikke lovligheden er sikret, bliver vi smidt ud omgående. GF bestyrelsen vil diskutere forslaget på møde med Newsec d. 17. september.

Vi har ca 39 containere i kælderen i dag så det vil i givet fald medføre en meromkostning på kr 230.000 som vi ikke betaler i dag.

7. Status, promenadegruppen

En gruppe har nedsat sig selv. De er kommet med et oplæg til hvordan støj og forstyrrelser på promenaden kan forebygges. Første forslag er skiltning, det var ganske dyrt, der kommer et revideret forslag. Promenadegruppen vil præsentere det næste forslag på grundejerfoerningens møde d. 16. september.

Intet yderligere at tilføje.

8. Eventuelt

Hvem bærer ansvaret for Morten og Mortens forespørgsel? En i bestyrelsen må tage ansvaret, Morten og Morten vil meget gerne slev bidrage, fx undersøge hvis der er regler skal overholdes.

Trine bliver kontaktperson til Morten og Morten ang. Deres ønsker om at etablere vand og drivhus på deres tagterrasse.

Andet?

Problemerne med dryp på altanerne blev drøftet. Der er ikke nogen enkel løsning på dette problem; som Jens forklarede.

Der var ikke yderligere til eventuelt.