2008-08-28 Bestyrelsesmøde

Post date: Oct 9, 2015 8:51:01 AM

Dagsorden

    1. Ekstraordinær generalforsamling.

    2. Procedure for referater.

    3. Husnumre på gavl.

    4. Opslagstavler.

    5. Næste møde.

Tilstede

Claus Rasmussen (formand), Martin Randrup (næstformand), Søren Ebdrup, Allan Odgaard (kasserer / referent).

Referat

    1. Ekstraordinær generalforsamling

      1. Bestyrelsen vil i nærmeste fremtid indkalde til ekstraordinær generalforsamling der foreløbigt vil dreje sig om:

      2. a. Oliering af udvendigt træværk (altangelænder og vinduesparti). Dette ønsker vi at gøre til en post på vores fælles driftsbudget, så de enkelte beboerer ikke individuelt skal stå for dette.

      3. b. Valg af (ny) administrator. Klaus Mels Nielsen (fra Skanska) er i dialog med DATEA om, at lade dem drive blok A-C. Det vil derfor være hensigtsmæssigt også at lade dem stå for vores blok. Skiftet er dog også motiveret af et ikke optimalt hidtidigt forløb med vores nuværende administrator.

      4. c. Valg af ny bestyrelse. Dels ønsker Søren Ebdrup at overtage Morten Schultz plads i bestyrelsen (begge repræsenterer CarVal Investors) og dels har vores formand muligvis ikke tid til at fortsætte i sin nuværende rolle.

    2. Procedure for referater

      1. Bestyrelsen vedtog at hustandsomdele dette og det tidl. bestyrelsesmødereferet, herefter vil referater dog kun være at finde på vores hjemmeside: http://havneholmen.org.

      2. For at begrænse adgangen beder vi beboerne om at registrere sig på denne side. Man kan i den forbindelse også vælge, at få tilsendt referater mv. via email.

    3. Husnumre på gavl

      1. Da man fra vejen ikke nemt kan se vores husnumre, vil vi undersøge muligheden for, at få sat skilt op på gavl ud mod vej.

    4. Opslagstavler

      1. Bestyrelsen overvejede kort, at opsætte opslagstavler, men blev enige om, at vores hjemmeside er foreningens opslagstavle.

    5. Næste møde

      1. Næste møde afholdes 10. september, efter overstået gennemgang af opgange og kælderrum i forb. med overdragelsen af byggeriet.